Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Машина, създадена за най-тежките условия на работа. ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ: тел. 08888 80 60 81

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

За Нас

bgmap

Мегатрон ЕАД е основана през 1998 г. и е официален представител в България на водещите световни производители: John Deere, Bobcat, Doosan Infracore Construction Equipment, KUHN и др. През изминалите 20 години компанията се утвърди като безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена строителна техника, земеделска техника, горска техника, голф и градинска техника. През годините успя да спечели доверието на много нови клиенти.

Мегатрон разполага с девет търговско-сервизни бази и магазини в София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Пловдив, Стара Загора, Ямбол и Монтана. Там клиентите могат да закупят както оригинални резервни части, смазочни материали, консумативи, така и брандирани облекла, аксесоари умалени модели на различни машини и играчки за най-малките.
В компанията работят 180 високо мотивирани служители, като 70% от тях са в отдел "Следпродажбено обслужване".

.

 

Кратка история:

1998 г. – основаване на Мегатрон като официален дистрибутор на John Deere в България. John Deere е безспорен лидер в производството и продажбата на земеделска, горска, голф и градинска техника в световен мащаб. Създадена преди 178 години, днес тя е в топ 50 на най-предпочитаните бизнеси в света според проучване, направено от сп. Fortune. Благодарение на богатия си опит в производството на качествени и надеждни земеделски машини, марката John Deere е спечелила доверието на многобройните си клиенти в различни страни. За разлика от редица други компании, които са специализирани в производството на отделни видове машини, John Deere предлага изключително разнообразие от техника и интегрирани интелигентни решения за цялостно управление на бизнеса с приложение в земеделието, дърводобива, поддръжката на зелени площи (стадиони, паркове, градини) и голф игрища. John Deere е единствената компания в бранша, която сама произвежда всеки един компонент за своите машини – от болтовете и гайките до двигателите, трансмисиите, кабините и интегрирания софтуер. За поредна година марката John Deere е с най-голям пазарен дял в страната според официалните данни за регистрираните западни трактори - 31% и комбайни - 27%.

1999 г. – Мегатрон подписва договор, за да представлява френската компания Kuhn в България. Kuhn е водещ производител на прикачен инвентар за земеделски машини – плугове, дискови и роторни брани, култиватори, сеялки за пролетни и есенни култури, тороразпръскващи машини, косачки и други. Създадена преди повече от 180 години, днес компанията заема челни позиции на пазара на прикачен инвентар и произвежда годишно 65 000 машини. Иновациите и високото качество са водещи за инженерите на Kuhn при разработването на нови продукти. Доказателство за това са патентованите от компанията 1600 продукта.

2006 г. – Мегатрон става дистрибутор на световно известната марка Bobcat.

2009 г. – Мегатрон подписва договор за официално представителство на Bobcat и Doosan Infracore. Bobcat произвежда широка гама универсални индустриални машини с приложение както в строителството, така и във фермата - багери, челни товарачи, телескопични товарачи и необходимите за тях прикачни работни устройства – различни модели кофи, гребла, свредели, пневматични чукове, палетни вилици, клампи за бали и много други. Bobcat е световно известна марка в сегмента компактна техника и прикачен инвентар. Тя е може би най-известната под марка  от портфолиото на Doosan Infracore, която е световен лидер в производството на индустриална и тежка строителна механизация, компресори, генератори, осветителни кули. Машините на Doosan са известни с изключителната производителност и скорост на работа, с които малко конкурентни производители могат да се мерят.
Мегатрон развива успешно през годините своята политика за след продажбено обслужване на клиентите. Компанията разполага със сервизни и търговски центрове в цялата страна, както и с мобилни сервизни екипи. Така всеки земеделски производител, фермер или строител закупил техника от Мегатрон, може да разчита целогодишно на нея.

2014 г. – Мегатрон става официален представител на концерна Doosan Infracore и Bobcat за България и за страните от Балканския полуостров: Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония.

Мегатрон се стреми към постоянно разрастване на портфолиото от машини и услуги. Едно от най-големите предимства на компанията е, че разполага с мобилни сервизни специалисти, които могат да обслужат на място авариралата машина или да подменят консуматив. Очаква се откриването на най-новата база на фирмата, която вече е построена в близост до гр. Бургас. Мегатрон открива все повече работни места като компанията инвестира постоянно в обучението на своите служители и им предоставя отлични възможности за кариерно развитие.

 

View the embedded image gallery online at:
http://bobcat.bg/index.php/about-us#sigProGalleria7b6c8b355b