Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Машина, създадена за най-тежките условия на работа. ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ: тел. 08888 80 60 81

Независимо от пътя

Произведени от Bobcat за Bobcat

Разнообразните работни устройства Bobcat превръщат товарача в универсален работник за всякакви работи в пътната поддръжка, коаенето на канали и полагането на тръби и кабели,

За Нас

bgmapМегатрон ЕАД е основана през 1998 г. и от тогава е официален представител на американската компания John Deere в България. През изминалите години Мегатрон успя да спечели доверието на земеделските производители в България и се утвърди като безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервиза на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника.

Компанията разполага със седем търговско-сервизни бази и магазини в София, Плевен, Русе, Добрич, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, като предстои изграждането на нов комплекс в Монтана. В Мегатрон работят над 150 високо мотивирани служители, като 70% от тях са в отдел части и следпродажбен сервиз.

Новоизградената база в Стара Загора, както и изцяло реновирания търговско-сервизен комплекс в Добрич са най-големите центрове на компанията за продажба и сервизно обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. В двата проекта Мегатрон инвестира над 5 милиона евро за изграждане, обзавеждане, сервизно оборудване и модерна диагностична апаратура. Поредната сериозна инвестиция на компанията е свързана изграждането на голям търговско-сервизен комплекс на територията на гр. Монтана.

Кратка история:

1998 г. – основаване на Мегатрон като официален дистрибутор на John Deere в България. John Deere е безспорен лидер в производството и продажбата на земеделска, горска, голф и градинска техника в световен мащаб. Създадена преди 178 години, днес тя е в топ 50 на най-предпочитаните бизнеси в света според проучване направено от сп. Fortune. Благодарение на богатия си опит в производството на качествени и надеждни земеделски машини, John Deere е спечелила доверието на многобройните си клиенти в различни страни. За разлика от редица други компании, които са специализирани в производството на отделни видове машини, John Deere предлага изключително разнообразие от техника и интегрирани интелигентни решения за цялостно управление на бизнеса с приложение в земеделието, дърводобива, поддръжката на зелени площи (стадиони, паркове, градини) и голф игрища. John Deere е единствената компания в бранша, която сама произвежда всеки един компонент за своите машини – от болтовете и гайките до двигателите, трансмисиите, кабините и интегрирания софтуер. За поредна година марката John Deere е с най-голям пазарен дял в страната според официалните данни за регистрираните западни трактори - 31% и комбайни - 27%.

1999 г. – Мегатрон подписва договор, за да представлява френската компания Kuhn в България. Kuhn е водещ производител на прикачен инвентар за земеделски машини – плугове, дискови и роторни брани, култиватори, сеялки за пролетни и есенни култури, тороразпръскващи машини, косачки и други. Създадена преди повече от 180 години, днес компанията заема челни позиции на пазара на прикачен инвентар и произвежда годишно 65 000 машини. Иновациите и високото качество са водещи за инженерите на Kuhn при разработването на нови продукти. Доказателство за това са патентованите от компанията 1600 продукта.

2006 г. – Мегатрон става дистрибутор на световно известната марка Bobcat.

2008 г. – Мегатрон поема представителството на младата чешка компания Strom, производител на широк асортимент почвообработващи машини. Тя успя да се утвърди, благодарение на високото качество, здравина и дълготрайност на продуктите и е един от най-големите доставчици на селскостопанско оборудване в Централна Европа. С разрастването на компанията бяха построени нови заводи за производство, които да отговорят на нарасналото търсене. През 2012 година Strom се сдоби с ново лого и ново име, поради придобиване на мажоритарния дял акции от един от собствениците й. Днес компанията носи името Bednar и е представена на българския пазар от различни модели култиватори, продълбочители и компактори.

2009 г. – Мегатрон подписва договор за официално представителство на Bobcat и Doosan Infracore. Bobcat произвежда широка гама универсални машини с приложение както в строителството, така и във фермата - багери, челни товарачи, телескопични товарачи и необходимите за тях прикачни работни устройства – различни модели кофи, гребла, свредели, пневматични чукове, палетни вилици, клампи за бали и много други. Doosan Infracore е световен лидер в производството на индустриална и тежка строителна механизация, компресори, генератори, осветителни кули.

2014 г. – Мегатрон става официален представител на концерна Doosan Infracore и Bobcat не само за България, но и за страните Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Македония.

Нашата мисия: Да доставим на нашия пазар технологиите, произведени от лидерите на пазара и да предложим на нашите клиенти най-надеждните и ефективни решения, предлагайки най-високо ниво на следпродажбено обслужване.

Нашата Визия: Да запазим растежа на компанията поддържайки тесни взаимоотношения с нашите клиенти и доставчици, да разширяваме продуктовата гама на предлаганото оборудване и да поддържаме високото качество на предлаганите услуги.

View the embedded image gallery online at:
http://bobcat.bg/index.php/about-us#sigProGalleria7b6c8b355b