25 Август 2016

Заповядайте на Stroma Expo 2016 от 14 до 16 Септември!

От марката Doosan в шоуто ще се включат също челен товарач DL420-5 (работна маса 23 т) и верижните багери DX300LC-5 (31 т) и DX225LC-3 (22,5 т).

От марката Bobcat ще бъдат демонстрирани четири минибагера с работни маси от 1 до 3,3 т: Е10, Е19, Е26 и Е32. Компания ще им прави 7-метров телескопичен товарач TL470 и челен минитоварач S450 (2,37 т). В действие своите способности ще покажат верижните минитоварачи Т650 (4,45т) и Т770 (4,77 т), оборудван с горски мулчер FRC150.

Тази година дори и децата ще имат възможност да покарат Bobcat! За първи път в България ще покажем и веижен мини товарач с дистанционно управление, работещ с различни работни устройства – мулчер, лазерен грейдер и кофа на безопасно разтояние. От широката гама прикачен инвентар на Bobcat ще покажем и метачно устройство, свредел, каналокопател, хидравличен чук, фреза за асфалт и др.

Ще има също електрогенератори, компресор, осветителни кули друга малогабаритна техника.

Всички машини с марката Doosan и Bobcat стандартно за България са с 3 години пълна гаранция. Мегатрон разполага с отлично покритие на сервизни и търговски центрове в цялата страна, както и с мобилни сервизни групи, работещи с удължено работно време. Компанията има голям екип от обучени и сертифицирани сервизни специалисти. Мегатрон разполага с постоянна наличност на резервни части от първостепенна важност, благодарение на голямата популация сервизирани и поддържани машини в България. Всички бази в страната имат собствени складови помещения, спестявайки транспортни разходи на клиента. По време на изложението Мегатрон обещава атрактивни пакетни условия, а клиентите ще имат възможността да изпробват машините в работни условия.

Достъпът до StroMa Expo ще бъде безплатен за професионалисти след съответна регистрация – предварително на www.stromaexpo.bg в раздел РЕГИСТРАЦИЯ

Медия