25 Август 2016

Bobcat и Doosan отново с изненади на БАТА Агро от 30 авг. до 3 сеп.

Експоната е оборудван с гуми 460/70х24, трансмисия 40 км/ч, комфорт пакет, седалка с пневматика, система на окачване на стрелата против пилеене на товара при транспорт и още много други подобрения. Ценовите условия за всички телескопични товарачи по време на панаира ще са допълнително подобрени!

Тази година дори и децата ще имат възможност да покарат Bobcat! За първи път в България ще покажем и веижен мини товарач T770 с дистанционно управление, работещ с мулчер на безопасно разтояние. От широката гама прикачен инвентар на Bobcat ще покажем каналокопател и шишове за бали. От богатото портфолио на мини товарачите Bobcat ще бъдат изложени и предимно машини от компактния клас с широко приложение в животновъдните ферми – колесния S100 с ширина едва 1.16 м и височина 1,87 – преминаващ свободно през вратата на обора, S450 – един от най-мултифункционалните и компактни модели на пазара, работещ с над 50 вида работни устройства и S530 с граничен товар 1,7 тона.

И разбира се всички машини Bobcat се предлагат със стандартна 3-годишна гаранция и с безлихвен лизинг с 3 години период на изплащане. 

Медия