Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Машина, създадена за най-тежките условия на работа. ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ: тел. 08888 80 60 81

Независимо от пътя

Произведени от Bobcat за Bobcat

Разнообразните работни устройства Bobcat превръщат товарача в универсален работник за всякакви работи в пътната поддръжка, коаенето на канали и полагането на тръби и кабели,

Горска резачка - мулчер FRC150HT

Два нови модела горски резачки FRC150HT и FRC200HT се присъединяват към богатото портфолио на Bobcat от работни устройства. С впечатляващи ширини от 150 см. и 200 см. тези резачки са съвместими с S/T770, A770 и S/T870 Bobcat товарачи.

Горските резачки с марка Bobcat бързо раздробяват дървета и храсти и премахват нежелана растителност. Машините оставят килим от мулч след себе си, когато почистват дървета и храстите, което подпомага последващата употреба на почвата и я наторява. Регулируемият преден капак дава възможност да се постигне желаният размер на чипса, според нужните изисквания.

Имате издръжлив партньор за тежките задачи!

Следвайки желанията на клиентите си Bobcat усъвършенства Горските резачки с мотор с нови основни функции, за да подобри ефикасността и представянето им. Новият барабан, подобреното положение на маркучите, по-малкото тегло и по-големият въртящ момент са гаранция за най-голяма ефикасност и маневреност.

Устройството е особено полезно в озеленяването, почистване на земя и поддръжка на паркови и общински пространства. За максимална сигурност и комфорт на оператора в кабината новите горски резачки на Bobcat са оборудвани с кит за горско приложение.