12 Септември 2017

Bobcat S650 в комплект с фреза за асфалт и индустриална четка за почистване 183 см. ще влезе в борба с уличните дупки.

S650 е колесен товарач с тегло на преобръщане 2 507 кг. Той се характеризира с напълно обновена кабина с най-високия комфорт в индустрията и впечатляваща хидравлична мощност, която ще ви помогне да свършите работата по-бързо и по-добре.

С помощта на прикачното устойство фреза за асфалт, S650 лесно ще се справи с изрязването на асфалт и бетон. Фрезата е оборудвана с горен панел за лесен достъп и поддръжка, странични режещи зъби за подобрено съединяване на отделните асфалтови пластове. Устройството е с опции за хидравлично странично преместване в близост до бордюри и други обекти и воден кит за ограничаване на прахта, и запазване дългия живот на зъбите.

Индустриалната четка с лекота измита, събира и разтоварва, а също така може да бъде използвана за разпръскване на материал. Тя е перфектна за почистване на паркинги, тротоари и пътища, докове и пристанища, складове и товарни площадки. Лесно достига до труднодостъпни места благодарение на опционалната четка за бордюри и тесни пространства. Голямо преимущество е, че работи и в двете посоки.

Благодарение на съвместимостта на редица работни устройства с челните товарачи Bobcat, не е нужно да закупувате различни скъпи машини.

Желаем на собствениците на мощния S650 ефективна работа и хиляди експлоатационни часове.