МЕГАТРОН на Пловдивски панаир 2018

Поредна втора година Мегатрон е избрала за своето представяне на Пловдивския строителен панаир изложбена площ XII, щанд 18. Макар на същото място, фирмата е променила напълно концепцията на павилиона си и разчита на изцяло отворено пространство, два разчупени бара и 6 обособени къта за разговори със своите клиенти, корнер за части и мини модели, корнер за сервизна дейност, кът за използвана техника и фото корнер.

2018 години е много специална и юбилейна за Мегатрон:
arrow red Фирмата чества своята 20та годишнина
arrow red Навършват се 60 години от създаването на първия челен товарач Bobcat
arrow red Мегатрон и Bobcat отбелязват 10 години съвместно партньорство
arrow red Марката John Deere празнува своя (забележете) 160ти рожден ден! (прочети още)

На щандът на Мегатрон са излoжени 3 тежки машини Doosan, 5 мини багера Bobcat, 4 мини колесни товарача Bobcat, 4 мини верижни товарача Bobcat, два телескопични товарача Bobcat и множество прикачни устройства като кофи, каналокопатели, чукове, фрези, свредла, четки, уотър китове и др. На щандът могат да бъдат видяни още генератори, представящи Doosan portable серията, светлинна кула, трактор John Deere, оборудван за горска употреба с прикачена лебедка Krpan, тракторна косачка John Deere и три по-малки косачки от същата марка.


Ето малко повече информация за излаганите машини:


square red Мегатрон като официален представител на марката John Deere, предлага оптимално решение за извличане на цели дървета от гората т.е. съвкупност от финансовата инвестиция и реална производителност на машината- употребяван трактор John Deere 6920S с мощност на двигателя 160 к.с. и нова 7,5-тонна горска лебедка Krpan 7,5E. Тракторът е оборудван със специална горска защита тип Ролбар и защитна мрежа на задното стъкло. Така изтеглянето на трупите по стръмния склон става безопастно и сравнително бързо/ скоростта на движение на въжето на лебедката е 0,9 м/сек/, a максималната маса на изтегляните трупи е разчетена на 7 500 кг. Складирането на извлечения материал/ цели дървета или трупи/ е до временния склад, където се развързват и подреждат за последваща обработка и транспорт.

square red Тежката техника Doosan е представена от два верижни багера DX340LC-5 и DX235LC-5, съответно 36 тона и 23 тона и един колесен челен товарач DL420-5.

arrow red Новият модел верижн багер DX340LC-5 е задвижван от двигател Doosan DL08P със стандарт на емисиите Stage IV без DPF - филтър за твърди частици. Проектиран e за специфични приложения като пътно строителство, големи изкопни работи, минна и кариерна работа. DX340LC -5 предлага максимална продуктивност, кратък работен цикъл и ненадмината здравина и надеждност. Както всички багери на Doosan, така и DX340LC-5 има кабина с ергономични уреди на управление и отлична видимост.
arrow red По-малкият верижен багер Doosan DX235LC-5 e един от най-масовите модели в световен мащаб. 6-цилиндровият двигател и е-EPOS система осигуряват оптимална продуктивност, контрол и икономия на гориво. Баланса на теглото е оптимзиран да достигне най-висок капацитет на повдигане и сила на кофата. Водещата в класа си ROPS кабина предлага ненадминат комфорт.
arrow red Челният товарач DL420-5 с двигател Scania DC13 с емисионен стандарт Stage IV е проектиран да доставя оптимална производителност на потребителя. Благодарение на лесното управление, ниските оперативни разходи и лесната си поддръжка, DL420-5 предлага отлично представяне и продуктивност.square red Ето и малко повеч информация за всеки един от моделите машини и прикачни устройства Bobcat:

arrow red Мини багер Bobcat® Е19, 1.8 тонна компактна машина с минимално изнасяне на задната част при въртене, хидравлично отваряне на веригите, плавни движения. Експонатът на изложението е аоборудван с допълнителни светлини, радио, бързи връзки, комфорт пакет и механичен бързосменник. При този клас багери смяната на кофите е ежедневно упражнение.

arrow red Мини багер Bobcat® Е27z, 2.7 тонна машина. Това е премиерен за България модел - Новото поколение мини багери на Bobcat от последната R серия. Характерното при нея е т.нар. ZTS (zero tail swing), което означава, че машината се върти в габарита на веригите. Моделът е с нови ЛЕД светлини, нов джойстик и нов главен разпределител. Подобрена е ергономичността на кабината, увеличена е хидравличната мощност с над 50%!, в същото време – движенията на багерът са плавни. Експонатът на щандът на Мегатрон е с раб. у-во - свредло - за лесно копаене на стълбове за огради, отлично средство за засаждане на фиданки и др. цели.

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E32 e компактен конвенционален багер, оборудван с климатик и механичен бързосменник. Няма по-голямо удобство от това да сменяш кофите без да слизаш в калта и да ползваш чук за набиване на пин-а на кофата, което при 3 тонен багер е сериозно физическо упражнение. Удобството се допълва и с бързи връзки на помощната хидравлика.

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E35 е 3.5 тонна ZTS машина. Както при моделът Е27z, това означава, че куполът се върти в габаритите на веригите. Изложеният експонат е оборудван с Хидравличен чук Bobcat от 220 kg

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E45 е 4,6 тонен мини багер и е сред най-компактните от този клас машини. Той също е ZTS (zero tail swing) машина - върти се в габарита на веригите. За удобство на операторите машината разполага с климатик и бързосменник за кофите, както и бързи връзки за помощната хидравлика.

arrow red Мини товарач Bobcat® S570H, с 1.9 тона граничен товар, е истински универсален боец, All in One концепция за ремонтна пътна дейност. Машината е оборудвана с хидравлика с висок дебит - може да работи изключително ефективно с фреза за асфалт Bobcat, може да се оборудва и с индустриална четка за събиране на изрязания асфалт. Управлението му е изцяло електронно с джойстик - най-доброто в индустрията, без пилотно налягане. Маината е оборудвана с климатик и система за изолиране на товара на стрелата при транспорт - за по-комфортен и бърз транспорт на загребания товар без разпиляване.

arrow red Мини товарач Bobcat® S450 е компактна машина с 1.2 тона граничен товар, късо междуосие за разнообразен тип работа в градски условия и тесни пространства. Електронно джойстик управление - най-доброто в индустрията.

arrow red Мини товарач Bobcat® S530, с 1.7 т макс. товароподемност, e юбилейна лимитирана серия по случай 60-тата годишнина на Bobcat с високо ниво на оборудване - джойстик контрол, камера за задно виждане, делукс контролен панел, хидравлична система с висок дебит. Представеният модел е изложен с Water kit, Mounting Kit, Индустр.четка 183cmSSL Bobcat® и Комбинирана кофа 1.88mSSL.

arrow red Мини товарач Bobcat® S650 е с 2.5 тонна максимална товароподемност. Високопроизводителна машина с висок дебит на хидравликата(115 л/мин), 2 скорости на придвижване, климатик и др. На щандът на Мегатрон може да я видите оборудвана с каналокопател Bobcat за изключително ефективно прокопаване на канали за комуникационни мрежи, поливни инсталации и др., е до 3 - 4 пъти по-бързо в сравнение с багер.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т650, 3.5 т. макс. товароподемност – Представеният модел е оборудван с устройство за почистване на пясък. Това е една верижна машина, много подходяща за високоефективно и в същото време икономично почистване на плажни ивици.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т770, 4.6 т. макс. товароподемност – най-продаваният верижен товарач в България.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т870 с 4.9 тона граничен товар, която е напълно оборудвана за прочистване на пасища и просеки с ефективност без аналог на пазара. Характерното при нея е новото торсионно окачване. Представеният експонат е оборудвана с мулчер Bobcat с раб. ширина 2 м и с хидромотор с променлив обем спрямо натоварването.
arrow red Мегатрон излага също така два телескопични товарча - Bobcat® TL30.60-100 и TL38.70HF като вторият е единственият на пазара с хидр. помпа от 190 лк/мин и има над 40% по-бързи движения от конвенционален товарач. Машината е оборудвана с допълнителни опции бърза трансмисия с макс. скорост 40 км/ч трансмисия и климатик.

Заповядайте на щанда на Мегатрон! Очакват ви подаръци и приятни изненади!