Неделя, 17 Март 2019 21:23

Мини челният товарач Bobcat S450 стана любимецът на цял Козлодуй

Почти изпратихме зимата...Омръзна ни от сняг и студ, от киша и заледени тротоари... Не така стои въпросът в един български град, защото неговите тротоари, цяла зима бяха чисти и без заледявания.

Представяме ви мини челния товарач Bobcat S450, собственост на фирма „Елит Пунчеви“ ЕООД – малкият голям герой на Козлодуй.
На тези зимни снимки и видео може сами да се уверите колко добре са изчистени тротоарите в централната част на града – там, където друга снегопочистваща техника не би могла да мине.
„Елит Пунчеви“ се сдобиват със своя S450 през ноември миналата година, окомплектован с няколко изключително полезни прикачни устройства, които превръщат мини челния им товарач в „универсален войник“ – комбинирана кофа, кофа миксер за бетон, индустриална четка, палетни вилици, гребло за сняг с хидравлично управление. Машината им Bobcat S450 e двускоростна с джойстици.
Няма нищо по-добро от това клиентите ни да са доволни от своята машина, но когато закупената от МЕГАТРОН техника допринася за по-добрия живот на един цял град, ето това вече е повод за голяма гордост. Най-хубавото е, че с различни прикачни устройства, челният товарач може да бъде използван за много и най-различни дейности целогодишно.
Ако и вие искате да се сдобиете с най-верния помощник на човека - Bobcat, свържете се с нас: http://bobcat.bg/index.php/targovski-ekip