МЕГАТРОН те предизвиква: Ако ти си оператор на машина Bobcat и/или Doosan, изпрати ни снимка на твоята машина в действие. Качи я като коментар под този пост и ни покажи колко обичаш работата си. Ще имаш възможността да спечелиш награда – истински оригинален умален макет на машина. За всички участници, спазили условията ни, ще има награди – рекламни сувенири. 
Тегленето на голямата награда ще се извърши на последния ден от Пловдивския панаир – 29.09.2018 в 17:30. Избирането на победител ще се осъществи чрез софтуер, като ще предоставим и видео запис на страницата си във Facebook https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, за да бъдем коректни с всички участници.
 
Условия за участие: 
- Участват снимки само на оператори с машини от марките Bobcat и/или Doosan. Публикации със снимки на други марки ще бъдат изтривани
- Всеки участник има право да се включи в играта само с една снимка.
- С качването си на снимка, участникът се съгласява да я покаже на страницата https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, както и в сайтовете на МЕГАТРОН ЕАД
- С участието си в играта, всеки, публикувал снимка, се съгласява профилът му да бъде показан и споменат в рамките на конкретната игра на страницата https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, както и в сайтовете на МЕГАТРОН ЕАД
 

Bobcat непрекъснато усъвършенства продуктите си. Преди броени дни от компанията излязоха с горещата новина за предстоящите подобрения на моделите минибагери Е45, Е50 и Е55, които ще бъдат произведени след август 2018 г.

Ето част от нововъведенията накратко:

  • Подобрения в управляемостта и плавността на работа на машината
  • Контролът при работа и плавността се подобряват благодарение на усъвършенстването на хидравличната система и новите хидравлични компоненти: нови джойстици и подобрен главен контролен клапан.

LED осветлението вече е стандартно за Bobcat

LED осветлението заменя стандартното осветление с нажежаема жичка. Светлината на стрелата ще бъде променена на LED и кабината ще бъде стандартно с 2 предни LED светлини и опция за задна.

Подобрена защита на цилиндъра на стрелата

Новият, напълно преработен, здрав капак на цилиндъра ще осигури идеална защита на стрелата.

Новите подобрения се очаква да повишат още повече интереса към мини багерите на Bobcat от моделите E45, E50 и E55.

Bobcat предлагат в портфолиото си освен мини багери, още телескопични товарачи, рото телескопи, верижни и колесни мини товарачи, които са и най-продаваната техника на марката по света.

Мегатрон ЕАД, обявява кампания през месец септември на гуми, вериги и аксесоари с марката Bobcat.

Не пропускайте възможността да оборудвате своята Bobcat машина с оригинални гуми, вериги и аксесоари, за да си гарантирате най- дълъг експлоатационен живот и най-ефективна работа на Вашата техника.

За по-подробна информация се свържете с нас на тел: 0884 24 31 41 или на и-мейл: a.tomov@megatron.bg