Срещаме се с нашите дългогодишни клиенти Тримих ООД от Русе, които притежават мини багер Е26 и мини товарач Bobcat S530.

Здравейте. Бихте ли ни разказали малко повече за компанията, която представлявате и нейната основна дейност?
Ние сме фирма Тримих ООД. Основната ни дейност е производство на бетонови изделия. В работата си постоянно се стремим да се развиваме, затова ни трябва подходяща техника на високо ниво.
Фирмата ни се занимава с производство на бетонови елементи за огради, оградни блокове, тротоарни и паркинг плочки, коминни тела, облицовки, шапки на комини, капаци за огради, железобетонни пръстени за шахти, септични ями, улеи за отводняване на пътища и къщи, бордюри и още много други бетонни изделия. Искаме да задоволим потребностите на всеки клиент.
Как точно се спряхте на Мегатрон ЕАД като доставчик и как избрахте Bobcat и конкретния модел техника, която закупихте?
Освен че произвеждаме бeтоновите изделия, предлагаме като услуга и монтажът им при крайния клиент. За целта наемахме техника и фирми, които не винаги се справяха така както искахме ние... Така през 2017 решихме да закупим мини багер. Спряхме се на машина около 2,5 тона. Сравнявахме оферти от почти всички вносители на българския пазар... И така, след многобройни проучвания, се спряхме на Мегатрон заради съотношението качество-цена, гаранцията и сервиза, които предлагате.
Какви прикачни устройства ползвате?
Мини багерът ни разполага с 3 бр кофи плюс планираща за терени под ъгъл и свредел, а мини товарачът ни има комбинирана кофа, вилици, бетон-миксер. За всяка дейност си имаме прикачни устройства.
Вече имахте ли досег със сервизните ни специалисти? Доволни ли сте от обслужването, съдействието и информацията, които са ви предоставили?

Много сме доволни. Обслужванията на машините ни се извършват бързо, качествено и коректно. Мобилните ви екипи са винаги много отзивчиви. Сервизът е от изключително значение за всяка компания, защото ден забавяне означава загуби за нас.

Бихте ли ни препоръчал за доставчик на Ваши познати, които се колебаят в избора си?

Ние сме с много хубави впечатления както от машините, така и от отношението на служителите на Мегатрон. Препоръчваме ви горещо на всичките, които търсят качествена техника и обслужване на ниво!

Нов търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ отвори врати край Бургас. Центърът е изграден в Технологичния парк на гр. Българово и включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Стотици клиенти и партньори бяха първите посетители на новата база, разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и включва 2000 кв.м. разгъната застроена площ.

Мегатрон е лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat. Компанията има 21-годишна история, разполага с 11 представителства и над 220 служители в цялата страна.

Това е 11-то представителство на „Мегатрон“ в България, оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25, а инвестицията надхвърля 2.5 млн. евро.

„Основното направление на фокус за компанията ни са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол, превенции на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми. Телематика и комуникация от дилърски центрове и предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел - ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“ , сподели Ифтах Шахам – Изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД.

Събитието, тази година се осъществи с домакинството на община Казанлък.
Това беше шестото издание на този важен форум. Участниците в него - управители, ръководители и представители на общинските предприятия и търговски дружества, както и заместник-кметове и кметове на общини и общински съветници, обсъдиха актуални въпроси и споделиха опит в търсенето и намирането на решения за по-ефективно и качествено изпълнение на стопанската дейност на общините.