×

Забележка

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/65

FAE

OSA

FAE е един от най - големите производители с години натрупан опит в дизайна и производството на редица професионални и шредери и мулчери. Производителят влага надеждни материали и компоненти в продуктите си. Шредерите могат да бъдат използвани и за повърхностно и за дълбочинно разчистване на просеки, земеделски терени и пасища. FAE е водещ производител и за прикачни шредери за тежка строителна механизация за разчистване на храсталаци около пътища, на трошачки за камъни за уплътняване на горски пътища. 

Благодарение на високия стандарт за качество, FAE гарантира отлична производителност в тежки условия на работа. Шредерите FAE имат ниски експлотационни разходи поради висококачествените материали, влагани в продуктите и специализираните работни органи, проектирани от FAE. 

Качеството и скоростта на сервизната поддръжка е гарантирано от обученият екип сервизни специалисти на Мегатрон.

Медия

Галерия със снимки

{gallery}65{/gallery}