Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Машина, създадена за най-тежките условия на работа. ЗАЯВИ ДЕМОНСТРАЦИЯ: тел. 08888 80 60 81

Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

Престижната награда беше присъдена на Мегатрон след преминаване през три етапа на оценяване.

Мегатрон получи златен медал и диплом за верижния мини челен товарач Bobcat T870HF, изложен на щанда на компанията на тазгодишното издание на Пловдивския панаир. Основните критерии за оценка на експонатите, участващи в конкурса бяха иновативността на продукта, приложението на нови материали и технологии, икономическата ефективност, ноу-хау, дизайн, безопасност, безвредност, екологичност и енергоефективност, гаранционен срок и сервизно обслужване.
Оценката на верижният челен товарач се извърши на 3 етапа. През първия етап експертите от работната група провериха документацията на машината. На втория етап посетиха щанда на Мегатрон и изслушаха подробна презентация от търговския мениджър на отдел „Строителна, горска и индустриална техника“ Емил Трифонов и продуктовия мениджър на Bobcat техника Ива Станоева. В третия етап председателят на работната група представя номинациите и Централната комисия гласува носителите на „Златен медал и диплом“. Финално Централната комисия обяви своето решение за награждаване.
Почетното отличие за иновация беше връчено на официална церемония на Димитър Димитров, Директор на направление „Строителна, горска и индустриална техника на Мегатрон от г-н Иван Соколов, Главен директор на Международния панаир.
T870HF е мини челен верижен товарач с последно поколение двигатели с вътрешно горене, разработени специално за Bobcat машините – двигатели Bobcat D34. Машината е с най-голям капацитет в своя клас както на хидравликата, така и на товара на повдигане и преобръщане. В T870HF окачването е торсионно, което позволява и дава изключителен комфорт и прецизност при движение на машината. T870HF разполага с хидравличен поток близо 140 л/мин, което прави възможна работата с най-тежките прикачни устройства като горски мулчер, роторен каналокопател, дробилка за клони, фреза за асфалт и др. Тази възможност за използване на голям набор от прикачни устройства, включително най-тежките, го прави предпочитан избор пред конкурентните машини в класа си.

Поредна втора година Мегатрон е избрала за своето представяне на Пловдивския строителен панаир изложбена площ XII, щанд 18. Макар на същото място, фирмата е променила напълно концепцията на павилиона си и разчита на изцяло отворено пространство, два разчупени бара и 6 обособени къта за разговори със своите клиенти, корнер за части и мини модели, корнер за сервизна дейност, кът за използвана техника и фото корнер.

2018 години е много специална и юбилейна за Мегатрон:
arrow red Фирмата чества своята 20та годишнина
arrow red Навършват се 60 години от създаването на първия челен товарач Bobcat
arrow red Мегатрон и Bobcat отбелязват 10 години съвместно партньорство
arrow red Марката John Deere празнува своя (забележете) 160ти рожден ден! (прочети още)

На щандът на Мегатрон са излoжени 3 тежки машини Doosan, 5 мини багера Bobcat, 4 мини колесни товарача Bobcat, 4 мини верижни товарача Bobcat, два телескопични товарача Bobcat и множество прикачни устройства като кофи, каналокопатели, чукове, фрези, свредла, четки, уотър китове и др. На щандът могат да бъдат видяни още генератори, представящи Doosan portable серията, светлинна кула, трактор John Deere, оборудван за горска употреба с прикачена лебедка Krpan, тракторна косачка John Deere и три по-малки косачки от същата марка.


Ето малко повече информация за излаганите машини:


square red Мегатрон като официален представител на марката John Deere, предлага оптимално решение за извличане на цели дървета от гората т.е. съвкупност от финансовата инвестиция и реална производителност на машината- употребяван трактор John Deere 6920S с мощност на двигателя 160 к.с. и нова 7,5-тонна горска лебедка Krpan 7,5E. Тракторът е оборудван със специална горска защита тип Ролбар и защитна мрежа на задното стъкло. Така изтеглянето на трупите по стръмния склон става безопастно и сравнително бързо/ скоростта на движение на въжето на лебедката е 0,9 м/сек/, a максималната маса на изтегляните трупи е разчетена на 7 500 кг. Складирането на извлечения материал/ цели дървета или трупи/ е до временния склад, където се развързват и подреждат за последваща обработка и транспорт.

square red Тежката техника Doosan е представена от два верижни багера DX340LC-5 и DX235LC-5, съответно 36 тона и 23 тона и един колесен челен товарач DL420-5.

arrow red Новият модел верижн багер DX340LC-5 е задвижван от двигател Doosan DL08P със стандарт на емисиите Stage IV без DPF - филтър за твърди частици. Проектиран e за специфични приложения като пътно строителство, големи изкопни работи, минна и кариерна работа. DX340LC -5 предлага максимална продуктивност, кратък работен цикъл и ненадмината здравина и надеждност. Както всички багери на Doosan, така и DX340LC-5 има кабина с ергономични уреди на управление и отлична видимост.
arrow red По-малкият верижен багер Doosan DX235LC-5 e един от най-масовите модели в световен мащаб. 6-цилиндровият двигател и е-EPOS система осигуряват оптимална продуктивност, контрол и икономия на гориво. Баланса на теглото е оптимзиран да достигне най-висок капацитет на повдигане и сила на кофата. Водещата в класа си ROPS кабина предлага ненадминат комфорт.
arrow red Челният товарач DL420-5 с двигател Scania DC13 с емисионен стандарт Stage IV е проектиран да доставя оптимална производителност на потребителя. Благодарение на лесното управление, ниските оперативни разходи и лесната си поддръжка, DL420-5 предлага отлично представяне и продуктивност.square red Ето и малко повеч информация за всеки един от моделите машини и прикачни устройства Bobcat:

arrow red Мини багер Bobcat® Е19, 1.8 тонна компактна машина с минимално изнасяне на задната част при въртене, хидравлично отваряне на веригите, плавни движения. Експонатът на изложението е аоборудван с допълнителни светлини, радио, бързи връзки, комфорт пакет и механичен бързосменник. При този клас багери смяната на кофите е ежедневно упражнение.

arrow red Мини багер Bobcat® Е27z, 2.7 тонна машина. Това е премиерен за България модел - Новото поколение мини багери на Bobcat от последната R серия. Характерното при нея е т.нар. ZTS (zero tail swing), което означава, че машината се върти в габарита на веригите. Моделът е с нови ЛЕД светлини, нов джойстик и нов главен разпределител. Подобрена е ергономичността на кабината, увеличена е хидравличната мощност с над 50%!, в същото време – движенията на багерът са плавни. Експонатът на щандът на Мегатрон е с раб. у-во - свредло - за лесно копаене на стълбове за огради, отлично средство за засаждане на фиданки и др. цели.

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E32 e компактен конвенционален багер, оборудван с климатик и механичен бързосменник. Няма по-голямо удобство от това да сменяш кофите без да слизаш в калта и да ползваш чук за набиване на пин-а на кофата, което при 3 тонен багер е сериозно физическо упражнение. Удобството се допълва и с бързи връзки на помощната хидравлика.

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E35 е 3.5 тонна ZTS машина. Както при моделът Е27z, това означава, че куполът се върти в габаритите на веригите. Изложеният експонат е оборудван с Хидравличен чук Bobcat от 220 kg

arrow red Мини екскаватор Bobcat® E45 е 4,6 тонен мини багер и е сред най-компактните от този клас машини. Той също е ZTS (zero tail swing) машина - върти се в габарита на веригите. За удобство на операторите машината разполага с климатик и бързосменник за кофите, както и бързи връзки за помощната хидравлика.

arrow red Мини товарач Bobcat® S570H, с 1.9 тона граничен товар, е истински универсален боец, All in One концепция за ремонтна пътна дейност. Машината е оборудвана с хидравлика с висок дебит - може да работи изключително ефективно с фреза за асфалт Bobcat, може да се оборудва и с индустриална четка за събиране на изрязания асфалт. Управлението му е изцяло електронно с джойстик - най-доброто в индустрията, без пилотно налягане. Маината е оборудвана с климатик и система за изолиране на товара на стрелата при транспорт - за по-комфортен и бърз транспорт на загребания товар без разпиляване.

arrow red Мини товарач Bobcat® S450 е компактна машина с 1.2 тона граничен товар, късо междуосие за разнообразен тип работа в градски условия и тесни пространства. Електронно джойстик управление - най-доброто в индустрията.

arrow red Мини товарач Bobcat® S530, с 1.7 т макс. товароподемност, e юбилейна лимитирана серия по случай 60-тата годишнина на Bobcat с високо ниво на оборудване - джойстик контрол, камера за задно виждане, делукс контролен панел, хидравлична система с висок дебит. Представеният модел е изложен с Water kit, Mounting Kit, Индустр.четка 183cmSSL Bobcat® и Комбинирана кофа 1.88mSSL.

arrow red Мини товарач Bobcat® S650 е с 2.5 тонна максимална товароподемност. Високопроизводителна машина с висок дебит на хидравликата(115 л/мин), 2 скорости на придвижване, климатик и др. На щандът на Мегатрон може да я видите оборудвана с каналокопател Bobcat за изключително ефективно прокопаване на канали за комуникационни мрежи, поливни инсталации и др., е до 3 - 4 пъти по-бързо в сравнение с багер.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т650, 3.5 т. макс. товароподемност – Представеният модел е оборудван с устройство за почистване на пясък. Това е една верижна машина, много подходяща за високоефективно и в същото време икономично почистване на плажни ивици.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т770, 4.6 т. макс. товароподемност – най-продаваният верижен товарач в България.

arrow red Мини вер. товарач Bobcat® Т870 с 4.9 тона граничен товар, която е напълно оборудвана за прочистване на пасища и просеки с ефективност без аналог на пазара. Характерното при нея е новото торсионно окачване. Представеният експонат е оборудвана с мулчер Bobcat с раб. ширина 2 м и с хидромотор с променлив обем спрямо натоварването.
arrow red Мегатрон излага също така два телескопични товарча - Bobcat® TL30.60-100 и TL38.70HF като вторият е единственият на пазара с хидр. помпа от 190 лк/мин и има над 40% по-бързи движения от конвенционален товарач. Машината е оборудвана с допълнителни опции бърза трансмисия с макс. скорост 40 км/ч трансмисия и климатик.

Заповядайте на щанда на Мегатрон! Очакват ви подаръци и приятни изненади!

МЕГАТРОН те предизвиква: Ако ти си оператор на машина Bobcat и/или Doosan, изпрати ни снимка на твоята машина в действие. Качи я като коментар под този пост и ни покажи колко обичаш работата си. Ще имаш възможността да спечелиш награда – истински оригинален умален макет на машина. За всички участници, спазили условията ни, ще има награди – рекламни сувенири. 
Тегленето на голямата награда ще се извърши на последния ден от Пловдивския панаир – 29.09.2018 в 17:30. Избирането на победител ще се осъществи чрез софтуер, като ще предоставим и видео запис на страницата си във Facebook https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, за да бъдем коректни с всички участници.
 
Условия за участие: 
- Участват снимки само на оператори с машини от марките Bobcat и/или Doosan. Публикации със снимки на други марки ще бъдат изтривани
- Всеки участник има право да се включи в играта само с една снимка.
- С качването си на снимка, участникът се съгласява да я покаже на страницата https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, както и в сайтовете на МЕГАТРОН ЕАД
- С участието си в играта, всеки, публикувал снимка, се съгласява профилът му да бъде показан и споменат в рамките на конкретната игра на страницата https://www.facebook.com/megatronbobcatdoosan, както и в сайтовете на МЕГАТРОН ЕАД