Отсега нататък не сте ограничени дa стоите в кабината на машината: можете да управлявате дистанционно своя Bobcat челен товарач. Дистанционното управление е съвместимо с всички товарачи на Bobcat, оборудвани с джойстици.
Ключови предимства
• PLUG & PLAY - Това лесно преносимо и индустриално решение за дистанционно управление може да бъде монтирано и демонтирано на Bobcat челните товарачи с джойстици само за няколко минути.
• ВИДИМОСТ И КОМУНИКАЦИЯ - Управлението на товарача извън кабината дава на оператора изцяло ново преживяване! Имате пряка видимост за напредъка на работата с огромен набор от различни работни устройства - което прави управлението на товарача по-лесно… и много по-забавно!
Можете също да говорите лице в лице с вашите колеги и да управлявате едновременно.
• COMFORT & PRODUCTIVITY - Дистанционното управление дистанцира оператора от прах, шум, вибрации или работни места, които изискват специални предпазни мерки. Работата може да се извърши по-бързо, с по-голяма точност и при някои приложения с по-малко персонал на работната площадка.
Приложения
• СТРОИТЕЛСТВО/ОЗЕЛЕНИТЕЛНА ДЕЙНОСТ: За работа, която понастоящем изисква няколко души, това решение може да намали разходите за труд, тъй като един оператор може да свърши работата, като наблюдава прикачното устройство от работната площадка извън кабината. Дистанционно управление може също да подобри дейностите, изискващи движение назад, както често се случва в градските пространства.
• РАЗРУШИТЕЛНИ ДЕЙНОСТИ: В работна среди със силни вибрации, системата за дистанционно управление позволява на оператора да извърши работата от разстояние - без вибрации, замърсявания, прах или шум.
• ИНДУСТРИАЛНИ/СПЕЦИАЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ: Отдалечаването на оператора от товарача в ограничени пространства (като корабостроителници и кариери), или от потенциални химикали и други замърсители във въздуха, има големи ползи за здравето. Работата може да се извърши по-лесно и безопасно и с по-добра видимост за управление в тесни пространства. С решението за дистанционно управление всеки може да се справи с опасни или токсични материали от безопасно разстояние, минимизирайки рисковете.
 

МЕГАТРОН, официалният дистрибутор на компактна техника Bobcat за България и страните от Западни Балкани, излезе с добра новина за клиентите на марката. След обратна връзка от тях и фокусирана работа на екипа за Следпродажбено обслужване – компанията намалява осезаемо цените на всички видове масла с марка Bobcat.
От компанията обясниха, че като утвърден и надежден партньор, МЕГАТРОН поставя на първо място удовлетвореността на своите клиенти и целият екип на фирмата работи, за да подобри съотношението цена/качество на всички машини, части и услуги, които предлага.
От МЕГАТРОН отчитат, че закупувайки дадена машина, клиентите не правят единична инвестиция, а реално поддръжката на техниката започва от този момент нататък. Това е и причината да бъдат подобрени цените на всички смазочни продукти с марката Bobcat. Като партньор МЕГАТРОН се стреми да намалява разходите чрез превенция и навременна поддръжка на машините. Концепцията на фирмата за следпродажбено обслужване е да комбинира техническа експертиза на сервиза и високо качество на части и масла, за които гарантират както МЕГАТРОН, така и производителят Bobcat.
От компанията призовават своите клиенти да използват само оригиналните части и смазочни продукти с марката Bobcat, защото така ще си гарантират безпроблемната работа на компактната си машина.
МЕГАТРОН предлага бърза доставка и качествен сервиз за цялата страна. Компанията разполага с 11 търговско-сервизни бази в България в градовете София, Пловдив, Стара Загора, Плевен, Монтана, Добрич, Русе, Търговище, Силистра, Ямбол и Бургас, за да бъде максимално близо до своите клиенти, да намали времето за реакция и доставка. Освен това фирмата осигурява целогодишни дежурства на отдел резервни части както през уикендите, така и по време на празници.

Bobcat S70 спечели за втора поредна година наградата "Машина с най-ниски оперативни разходи“ (LCO) в категорията "Мини колесни товарачи". T590 пък спечели същата награда за Bobcat, но в категорията „Мини верижни товарачи“. Миналата година победител в категорията беше Bobcat MT55.

Наградите LCO зa "Maшинa c нaй-ниcĸи oпepaтивни paзxoди" са единствени по своя род в бранша и се основават на изследване на емпирични данни за дългосрочните разходи при тежкото и компактно оборудване. Организатор на конкурса е EquipmentWatch, световен лидер в областта на обработката на данни. Hoминaциитe се излъчват в paмĸитe нa 15 paзлични ĸaтeгopии, ĸoитo пoĸaзвaт нaй-ниcĸa ceбecтoйнocт зa пepиoд oт пeт гoдини.
Oбщaтa ceбecтoйнocт e eдин oт нaй-вaжнитe фaĸтopи, ĸoитo клиентите взeмaт пpeдвид пpи зaĸyпyвaнeтo нa oбopyдвaнe. Наградите, спечелени от S70 и T590, са доказателство за репутацията на техниката Bobcat, характеризираща се с висока производителност, качество и надеждност.
Жири Кармазин, продуктов мениджър в Doosan Bobcat EMEA, коментира наградите на Bobcat: „Радостта ни отново да спечелим тези награди е голяма. Те засвидетелстват, че след повече от 60 години, компактната гама на Bobcat продължава да бъде лидер на пазара. Един от всеки два продавани товарача все още е машина на Bobcat. Нашият стремеж да постигаме отлично качество на техниката и да предлагаме иновации, ни помагат да запазим лидерството си на пазара“.

Срещаме се с нашите дългогодишни клиенти Тримих ООД от Русе, които притежават мини багер Е26 и мини товарач Bobcat S530.

Здравейте. Бихте ли ни разказали малко повече за компанията, която представлявате и нейната основна дейност?
Ние сме фирма Тримих ООД. Основната ни дейност е производство на бетонови изделия. В работата си постоянно се стремим да се развиваме, затова ни трябва подходяща техника на високо ниво.
Фирмата ни се занимава с производство на бетонови елементи за огради, оградни блокове, тротоарни и паркинг плочки, коминни тела, облицовки, шапки на комини, капаци за огради, железобетонни пръстени за шахти, септични ями, улеи за отводняване на пътища и къщи, бордюри и още много други бетонни изделия. Искаме да задоволим потребностите на всеки клиент.
Как точно се спряхте на Мегатрон ЕАД като доставчик и как избрахте Bobcat и конкретния модел техника, която закупихте?
Освен че произвеждаме бeтоновите изделия, предлагаме като услуга и монтажът им при крайния клиент. За целта наемахме техника и фирми, които не винаги се справяха така както искахме ние... Така през 2017 решихме да закупим мини багер. Спряхме се на машина около 2,5 тона. Сравнявахме оферти от почти всички вносители на българския пазар... И така, след многобройни проучвания, се спряхме на Мегатрон заради съотношението качество-цена, гаранцията и сервиза, които предлагате.
Какви прикачни устройства ползвате?
Мини багерът ни разполага с 3 бр кофи плюс планираща за терени под ъгъл и свредел, а мини товарачът ни има комбинирана кофа, вилици, бетон-миксер. За всяка дейност си имаме прикачни устройства.
Вече имахте ли досег със сервизните ни специалисти? Доволни ли сте от обслужването, съдействието и информацията, които са ви предоставили?

Много сме доволни. Обслужванията на машините ни се извършват бързо, качествено и коректно. Мобилните ви екипи са винаги много отзивчиви. Сервизът е от изключително значение за всяка компания, защото ден забавяне означава загуби за нас.

Бихте ли ни препоръчал за доставчик на Ваши познати, които се колебаят в избора си?

Ние сме с много хубави впечатления както от машините, така и от отношението на служителите на Мегатрон. Препоръчваме ви горещо на всичките, които търсят качествена техника и обслужване на ниво!

View the embedded image gallery online at:
http://bobcat.bg/index.php/novini#sigProGalleria60c7325aaa

Bobcat те предизвиква със своите неустоими намаления на оригинални части и аксесоари, които продължават не един, а два месеца. Следи и не пропускай офертите ни.

Само оригиналните части, аксесоари и смазочни материали Bobcat са гаранция за безпроблемната работа на Вашата машина. Можете да разчитате на бърза доставка и качествен сервиз, независимо в коя точка на страната се намирате.

Нов търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ отвори врати край Бургас. Центърът е изграден в Технологичния парк на гр. Българово и включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Стотици клиенти и партньори бяха първите посетители на новата база, разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и включва 2000 кв.м. разгъната застроена площ.

Мегатрон е лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat. Компанията има 21-годишна история, разполага с 11 представителства и над 220 служители в цялата страна.

Това е 11-то представителство на „Мегатрон“ в България, оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25, а инвестицията надхвърля 2.5 млн. евро.

„Основното направление на фокус за компанията ни са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол, превенции на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми. Телематика и комуникация от дилърски центрове и предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел - ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“ , сподели Ифтах Шахам – Изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД.

Страница 1 от 14