Телескопични товарачи

tls main

Телескопичните товарачи Bobcat имат прецизен контрол благодарение на хидростатичната трансмисия - позволява плавно маневриране на ниска скорост, максимална стабилност и спирачна прецизност, независимо от товара. Каквото и да товарите. Споделянето на потока в хидравличната система осигурява пълен контрол над стрелата. 

Телескопичните товарачи Bobcat са изключително надеждни благодарение на годините опит в дизайна и иновациите.

Дизайнът на ходовата част за силно пресечени терени осигурява впечатляваща маневреност и при най-тежки условия. Машините имат три метода на придвижване, а при новите модели "TL" вече е налична и система за автоматично изравняване на мостовете при превключване между различните режими.

Поддръжката е улеснена и времето за престой е минимизирано заради най-високото качество на влаганите части и материали, както и лесният достъп до всички възлови точки на машината.

 

                                                                            Agro TLS1

 

 

 

За да преодолеете трудностите на вашия натоварен работен ден, то вие трябва да сте уверени във вашата машина. Гамата рото телескопични товарачи на Bobcat беше внимателно проектирана, за да ви даде тази увереност. Новата CAN BUS технология предлага ненадмината функционалност и плавен контрол, както и ефективност и безопастност на работа. Рото телескопичните машини са решение 3 в 1 – машината може да се използва като телескопичен товарач, кран и вишка. За максимална производителност и мултифункционалност на машината в работния обект.

                                                                  C TLS1

Медия