21 Май 2018

Нов телескопичен товарач Bobcat TL43.80HF AGRI

Bobcat с гордост представя новия телескопичен товарач: TL43.80HF AGRI! Този истински малък бодибилдър, осигурява чудесен капацитет на повдигане от 4,3 тона и максимална височина на повдигане от почти 8 метра.


Той е изключително подходящ за големи стопанства за добитък и млекопроизводство, както и за земеделски производители, при които се пренася животински тор, слама, люцерна, зърнени култури. Характерно за клиентите в този сегмент е, че трябва да вдигат повече и да използват кофи с по-голям капацитет.
Нашите конкуренти също предлагат машини с такова приложение, но те често имат 3 големи недостатъка: големи са, тежки са и работят бавно. Точно това, което клиентите не искат!
За да станем лидери в този пазарен сегмент и да поставим нови стандарти с високи характеристики, ние представяме новия TL43.80HF AGRI с най-доброто от технологията Bobcat:
• Технологията HF - High Flow осигурява най-доброто време за работен цикъл на стрелата на пазара.
• Патентованата „Power lift” технология за споделяне на потока от компенсиращия цилиндър на стрелата работи като хидравличен усилвател за повдигане до 4300 кг без забавяне на движението на стрелата.
• Машината запазва компактните си размери и е с най-малкия радиус на завой сред конкурентите си на пазара, но в същото време е невероятно стабилна.