Мегатрон с награда „Добрият пример“

Мегатрон добрият пример

 

През 2019 г. Мегатрон взе активно участие в кампанията на Btv Да изчистим България, подкрепяйки я със строителна техника Bobcat, но и с човешката сила на служители и техните семейства.

Участието ни в кампанията беше важно по много причини. От една страна беше изключително важно да включим строителна техника, която да помогне за почистване на по-трудно достъпни за човека места и извозване на голям обем от боклук, от друга страна искахме да извършим социално значима дейност заедно – ние, всички колеги с нашите семейства.

Мотивацията ни се дължи на убедеността, че промяна се постига чрез положителен личен пример и вдъхновение. Затова като компания ние искаме да въвличаме всички колеги в различни инициативи, заедно с техните семейства, за да можем да дадем пример на децата ни не само да помагат при нужда, но и да осъществяват превенция по различни теми в техния личен и социален живот.

Настоящата година е трудна от социално – културна гледна точка и провеждането на инициативата тази година очаквано не се случи, но с нетърпение очакваме следващата, юбилейна кампания през 2021 г., в която да се включим още по-мащабно с техника.