Мини багери


Bobcat въведоха мини багера в строителната сфера преди повече от 30 години. Днес машините от продуктовата линия на Bobcat са лидер на световния пазар на строителна техника. Предлагайки различните модели с три конфигурации на рамото, производителят дава избор между конвенционално или завъртане с нулево изнасяне на задната част - Zero Tail Swing. Цялата серия идва с комфортна кабина и изключителна изцяло хидростатична система.

Вече 15 години всички притежателите на строителните машини Bobcat могат да разчитат на експресен и мобилен сервиз в цялата страна благодарение на Мегатрон ЕАД. При нас ще намерите постоянна наличност на пълната гама резервни части. На тези, които искат да закупят нова машина Bobcat, Мегатрон може да предложи финансови програми без аналог - с нулево оскъпяване и удобни схеми за разсрочено плащане.

Модели мини багери:

Мини багерите Bobcat предлагат множество предимства пред тежкото оборудване. Те са чудесен помощник при строително-ремонтни дейности в гъсто населените градски райони. Лесни са за транспортиране в къси времеви срокове.

Усъвършенстваната модерна хидравлична система на тези компактни строителни машини е с голяма мощност, като това води до по-бързи циклови времена. Хидравличните системи Bobcat комбинират скорост и мощност за водеща производителност в индустрията, намалявайки времето за извършване на работата. Продуктовата линия мини багери се усъвършенства за все повече производителност в натоварено състояние.

Мини багерите Bobcat предлагат оптимална работна среда. Комфортът на оператора е водеща цел при проектирането на всяка една точка в кабината - от лесен достъп до отлична видимост. Плавността на управлението е на най-високо ниво.

Bobcat предлага богата гама от прикачни работни устройства за увеличаване на функционалността на машината. Това намалява нуждата от закупуване на различна строителна техниката за различните задачи и обекти. Стандартното оборудване за лесна смяна на работно устройство на повечето мини багери Bobcat са: монтажна плоча за клампа, джойстици и куплунзи за бързо прикачване.

Ежедневната поддръжка ще удължи живота и производителността на вашия мини багер Bobcat. Машините са проектирани така, че да имате лесен достъп до всички точки при инспекция или смяна на консумативи чрез задния и страничен капак.

Най-нови модели:Тези 3 нови модела предлагат най-добрата в класа комбинация от висока производителност, отлична стабилност и плавна управляемост на работните функции. Здравият и динамичен дизайн и отличният завършен вид на машината ви привличат веднага. Този поразителен стил ще направи новата Bobcat R2-серия уникална и неустоима на пазара.