Мини верижни товарачи


Bobcat- СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР В МИНИ СТРОИТЕЛНАТА ТЕХНИКА

Мини верижните товарачи Bobcat са резултат от над 60 години инженерни разработки, което неминуемо води до лидерство на пазара в сегмента 'компактна строителна техника'. Години наред е отнело усъвършенстването на концепцията при веригите на този тип строителна механизация. Товарачите Bobcat са здрави, маневрени и предлагат оптимално съотношение мощност - тегло, което им позволява да работят и при най-трудни условия на строителната площадка или градска среда. Тези компактни машини са конструирани, за да бъдат изключително надеждни, а проходимостта на неравен терен е ненадмината.

Дори и при най-суровите климатични условия или условия на терена - дъжд, кал и стръмни наклони до трева и горещо време, друго оборудване не може да ви предложи да свършите работата по-бързо, умно, комфортно и безопасно. Имате предимство и с новата охладителна система SmartFAN™ и опционалната high flow хидравлика.

Нашите мини верижни товарачи:


Мини челните товарачи Bobcat са подсигурени с експресен и мобилен сервиз, постоянна наличност на оригинални резервни части. Ние можем да ви предложим финансови програми без аналог в страната.

Работейки с Мегатрон ЕАД, вие ще се възползвате от опита на компанията трупан повече от 10 години наред като доказан лидер на пазара в сегмента строителна техника. При нас ще бъдете обслужени от специалисти, получили опита на най-големите компании в бранша и преминали обучения при производителя. И понеже сме сигурни в качеството на предлаганата от нас техника, мини верижните товарачи Bobcat се предлагат с 5 години или 3 000 моточаса гаранция!

Нашите най-нови мини верижни товарачи

Серия R2:


mini verizhen tovarach bobcat t66

Bobcat T66

Качете се в голямата, удобна кабина и се насладете на по-голяма видимост.

bobcat mini verizhen tovarach 1

Bobcat T76

С функции и системи, които не се предлагат от други, мини товарачите Bobcat® са готови за всякаква работа.