Мини колесни товарачи


Bobcat- СВЕТОВНИЯТ ЛИДЕР ПРИ МИНИ СТРОИТЕЛНАТА ТЕХНИКА

Концепцията за мини челни товарачи, завиващи с приплъзване на колелата е родена през 1958. Десетилетия наред иновацията е движеща сила при разработката на компактната строителна механизация, произвеждана от Bobcat. Те са съвместими с богато разнообразие от прикачни устройства за всякакъв тип дейности, произведени от Bobcat за Bobcat. Ексклузивната унифицирана система за прикачване Bob-Tach позволява работните устройства да бъдат сменяни бързо и сигурно.

Строителните машини Bobcat, системата Bob-Tach и най-разнообразните в индустрията прикачни устройства са печелившата комбинация за извършване на все повече и по-разнообразни дейности на строителната площадка, фермата или в градска среда. Мини колесните челни товарачи са приложими в озеленяването, земеделието и горското стопанство, минната или военна дейност. Малката маневрена машина е проектирана, за да предложи най-добрата работна обстановка за оператора, комфорт, сигурност и ефективно работно пространство.

Нашите мини колесни товарачи:

Мини челните товарачи Bobcat пристигат до клиента, подплатени с най-доброто следпродажбено обслужване. Десетилетията опит на пионерите в бранша позволяват най-бързата реакция и минимално време за престой в сервиз. Добрият мениджмънт на резервни части и сервизни услуги поставя марката на първо място на световния и на българския пазар.

Най-новите ни мини колесни товарачи

Серия R2:


mini tovarach s76

Bobcat S76

Намалете оперативните си разходи благодарение на превантивната поддръжка, която става за отрицателно време.

mini tovarach

Bobcat S66

Работете по-ефективно с по-голяма сила на пробив, номинална работна мощност, съкратена продължителност на цикъла и по-бързи движения.