Мини съчленени товарачи


Удобен за тревни настилки, високо маневрен малък съчленен товарач

Малките съчленени товарачи могат да се справят с множество големи предизвикателства в малки пространства - като същевременно минимизират нарушаването на земната настилка. Производителност, гъвкавост и компактност събрани в една машина.


Малките съчленени товарачи Bobcat предлагат уникално решение за клиенти, които работят в тесни пространства. Пъргавият, лесен за работа дизайн включва шарнирно съединение, което прави машината изключително маневрена. Той е малък, но осигурява сериозна производителност плюс ниво на комфорт и лекота на използване, което увеличава производителността.
нов съчленен товарач

Впечатляваща товароподемност

Малките съчленени товарачи Bobcat предлагат впечатляващи възможности за повдигане, за да подобрят производителността в тесни работни пространства. Те включват стандартна интегрирана противотежест за оптимална товароподемност.

съчленен товарач

Минимален контакт със земята

Малките съчленени товарачи разполагат с шарнирно съединение за плътно завъртане и минимизаране контакта на машината със земната повърхност, избягвайки наранявания на почвата или тревата.

съчленен товарач bobcat

Изключително малък радиус на завъртане

Съчленяващата става позволява на задните гуми да следват предните гуми при завъртане- за изключително пъргава машина, която се движи около препятствия и работи добре в тесни пространства.

bobcat съчленен товарач

Телескопично повдигане

Телескопичното повдигащо рамо при избрани модели удължава височината на повдигане и поддържа нивото на натоварване, докато боравите с материали високо.

нов bobcat съчленен товарач

Комфортна кабина

Прозорците с кръстосана вентилация и опционално затворената отопляема кабина поддържат комфорта на операторите през всеки сезон.

съчленени товарачи

Работни устройства Bobcat

Добавете работните устройства на Bobcat и управлявайте машина, която е подходяща за всяка една задача. От озеленяване до снегопичастване за минути.

Характеристики на машината:


ОписаниеL28
Товар на преобръщане1392 кг
Товароподемност696 кг
Височина на повдигане 2.65 м
Мощност на двигателя18 kW (25 к.с.)
Максимална скорост на придвижване13 км/ч