Ротационни телескопични товарачи


Изцяло обновената гама ротационни телескопични товарачи Bobcat

Новите ротационни телескопични товарачи Bobcat идват с добавени иновативни технологии. Работата на височина никога не е била толкова ефективна, удобна и безопасна.


Ротационните телескопични товарачи се използват в широк спектър от приложения. Могат да се използват както като телескопични товарачи, така и като кранове и работни платформи (вишки). Достигането до трудностъпни работни места е по-лесно от всякога. Новата ни гама разполага с 10 модела с височина на повдигане от 18 до 39 метра и товароподемност от 4 до 7 тона.

Ротационните телескопични товарачи Bobcat са стандартно оборудвани с предварителна подготовка за платформа за операторите, съответстваща на стандарта EN280. Наличен е богат избор от подвижни кошове, които отговарят на изискванията за всички видове работа с повдигане.
Наслаждавайте се на огромното, незакрито предно стъкло за ненадмината безопасност и видимост както в директното, така и в периферното зрение, като свеждате до минимум рисковете от сблъсъци и материални щети.
Наблюдавайте и контролирайте всичко важно на големия сензорен екран, който се предоставя като стандартно оборудване. Навигирайте плавно между 5 страници на менюто с помощта на докосване. Може да се добави допълнителен цветен монитор за показване на до 3 камери.

Машината автоматично разпознава сдвоения прикачен инвентар с помощта на технологията RFID и качва съответните диаграми на натоварване на дисплея. В рамките на няколко секунди сте готови за безопасна работа.
Контролите за стабилизиране и изравняване на конструкцията са интуитивно групирани на конзолата покрай страничния прозорец за лесен достъп.
Ограничителната функция позволява на оператора да обезопаси работната зона, като зададе виртуални стени от всяка страна, отпред и отгоре. Скоростите на стрелата и на въртене също могат да се регулират Ако е необходимо.