Сервиз


За изправността на вашите машини се грижи екипът ни от квалифицирани сервизни специалисти. Всеки от тях преминава регулярни курсове на обучение в сервизните центрове на Bobcat и Doosan. Мобилните ни сервизни автомобили са оборудвани с необходимите инструменти за извършване на спешен ремонт. Сервизните ни бази в страната разполагат със специализирана техника и модерна диагностична апаратура по стандартите на Bobcat.

Търговско-сервизните бази в Добрич, Стара Загора, Българово, Плевен и Монтана разполагат с големи сервизни помещения за извършване на по-сложни ремонти, като всяка машина се диагностицира с оригинален софтуер и се обслужват бързо и качествено със специализирани инструменти.
Потърсете за наличност на вашата част:

Търсене...


За Вашето спокойствие и през почивните дни, Мегатрон осигурява дежурства на служителите от отдел Сервиз и резервни части.

За заявка за ремонт по време на почивните дни, използвайте посочения контакт:
Владимир Евтимов, Национален сервизен координатор; моб. тел: 0888 805 848, Е-мейл: v.evtimov@megatron.bg


Контакти:

Когато оборудването ви не работи, вие не приключвате работата си. Това е причината Bobcat да предоставя ресурси, които да ви помогнат да поддържате машината си в отлично работно състояние. Най-важното е, че сте подкрепени от повече от 11 представителства на Мегатрон в страната с най-опитните сервизни техници в бранша. Те са готови, когато имате най-голяма нужда от това.