Система за проверка на дълбочината

система за проверка на дълбочината

Системата за проверка на дълбочината от Bobcat® измерва точно дълбочината и степента, без да има нужда да излизате от вашия компактен багер. Избегнете необходимостта някой да проверява ръчно степента или дълбочината с рулетка или „стик“ приемник и елиминирайте необходимостта от настройване на лазерно оборудване за по-малки изкопни работи. Тъй като системата предотвратява прекопаването и недостатъчното копаене, вие намалявате времето, необходимо за настройване на вече свършената работа.

система за измерване на дълбочина
  1. Изкопаване на комунални линии
  2. Поставяне на дренажни канавки
  3. Изкопаване на мазета
  4. Подготовка на място за основи
  5. Инсталиране на канализационни линии и отводни канали
bobcat-system

Използвайки сензори, които откриват точното положение на зъбите на кофата, системата за проверка на дълбочината на Bobcat позволява на операторите да зададат желана дълбочина на копаене и да работят по тези стойности. Всяка от съвместимите опции за измерване и дисплей непрекъснато се позовава на текущата желана дълбочина, докато звуковите предупреждения показват дали операторът се приближава до целта или извън нея.

Bobcat багери- система за проверка на дълбочината

За разлика от други системи, системата за проверка на дълбочината на Bobcat се интегрира с панела и дисплеите на Bobcat ‘Deluxe Instrumentation’. Това предлага лесна работа и елиминира необходимостта от допълнителен монитор на дисплея във вашата кабина на багера. Системата включва три датчика за положение (стрела, рамо и кофа) с необходимите снопове. Кабелната система намалява времето за забавяне, без да се сменят батерии.

Мини багери bobcat

Моделите компактни багери от серия R2 са готови за проверка на дълбочината – одобрени и готови за допълнителния комплект аксесоари. Тези модели са проектирани да приемат всички компоненти на системата за проверка на дълбочината. Функциите за проверка на дълбочината са интегрирани с вашия дисплей или опционалния сензорен дисплей. Този прост, издръжлив комплект е свързан с кабели, така че работните условия или загубата на безжичен сигнал никога не пречат на вашата точност на копаене.

bobcat система

Опционален лазерен приемник

За по-големите работни площадки лазерния приемник осигурява незаменима гъвкавост – машината приема данните за ниво не от фиксирана точка, а от лазерния предавател. Системата е съвместима с приемника BLR2 и станцията CR600, които също така могат да бъдат използвани от прикачното грейдерно гребло Bobcat с лазерно оборудване за мини верижните и колесни товарачи.

Светкавична проверка

Ако копаете под и над ниво, губите ценно време за преправяне на изкопа. Също така имате нужда от допълнителен персонал на площадката, който да извършва постоянни измервания. Точно за това Bobcat разработи първата в света и единствена до момента система за проверка на дълбочината за компактна техника, универсална за товарачите с джойстик и Deluxe панел, както и багерите от серията R2 в портфолиото на Bobcat.

Как се използва системата? Всичко е просто обяснено във видеата по-долу:

Епизод 1:


Епизод 2:


Епизод 3:


Епизод 4: