Съчленени товарачи


Разработени, за да отговорят на нуждите на взискателни клиенти с новаторски функции.


Новата гама компактни колесни товарачи на Bobcat предлага превъзходна производителност и осигурява надеждни инструменти за вашата работа. Ако търсите бързина на товарене, снегопочистване или видимост от 360 ° , компактният челен товарач е идеалното решение за вашия бизнес. Навлизаме на пазара на компактни колесни товарачи с първия модел - L75.


Новите компактни колесни товарачи са изработени от чисто ДНК на Bobcat „One Tough Animal“. Тези нови машини използват редица доказани части и технологии - като двигатели, оси и хидравлика, за да гарантират жилавостта и издръжливостта, с които е известен Bobcat.

съчленени товарачи

Външно изпълнение

Подходящи за всяка работа, благодарение на комбинацията от мощен, надежден двигател с висок въртящ момент и добре балансирана хидравлична система.

съчленени товарачи

Производителност

Компактните колесни товарачи Bobcat могат да се адаптират към вашата работа, благодарение на широката гама от работни устройства.

съчленени товарачи

Комфорт на оператора

Настройте машината си спрямо вашите нужди за максимален комфорт, благодарение на регулируемия джойстик, свързан към окачената седалка, както и регулируем подлакътник и волан.

съчленени товарачи

Издръжливост

Машините Bobcat поставят стандартите за качество и издръжливост, благодарение на десетилетия опит. Здравият дизайн на машините гарантира трайност, надеждност и лесна поддръжка.

съчленени товарачи

360° видимост

Цялата машина е проектирана за по-добра видимост от кабината, която може да бъде допълнително разширена с допълнителна задна камера и LED светлини.


Модели:


sachlenen tovarach bobcat l 75

Съчленен товарач L75

Работно тегло: 4635 кг

Товар на преобръщане: 2564 кг