Телескопични товарачи


Телескопичните товарачи Bobcat имат прецизен контрол благодарение на хидростатичната трансмисия, което позволява плавно маневриране на ниска скорост, максимална стабилност и спирачна прецизност, независимо от товара. Каквото и да товарите тези телескопични товарачи са вашият верен помощник. Споделянето на потока в хидравличната система осигурява пълен контрол над стрелата.

Телескопичните товарачи Bobcat са изключително надеждни благодарение на годините опит, който компанията има в дизайна и инженерните иновации.

Дизайнът на ходовата част е проектиран за силно пресечени терени като осигурява впечатляваща маневреност и при най-тежки условия.

Строителните или Агро Машини имат три метода на придвижване, а при новите модели 'TL' вече е налична и система за автоматично изравняване на мостовете при превключване между различните режими.

Поддръжката и сервизирането са улеснени, а времето за престой е минимизирано, заради най-високото качество на влаганите части и материали. Подсигурен е достъп до всички възлови точки на машината.

Телескопични товарачи с приложение в АГРО сферата:

Телескопичните товарачи Bobcat от серията TL са създадени за тежки и високопроизводителни задачи. Благодарение на специфичната конструкция на екранирана рамка и стрела с висококачествени характеристики на Bobcat, те са перфектно адаптирани към интензивни приложения за натоварване в селското стопанство и отпадъчната индустрия.

Телескопични товарачи с приложение в строителната сфера:

С обхват, пъргавина и здравина, телескопичните товарачи от серията Bobcat T са особено популярни в строителната индустрия и индустрията за отдаване под наем. Комбинацията от висока производителност, първокласни характеристики и лекота на използване прави тези машини идеалното решение за взискателни работни места и прецизна работа.

Ротационни телескопични товарачи Bobcat:За да преодолеете трудностите на вашия натоварен работен ден, то вие трябва да сте уверени във вашата механизирана техника. Гамата рото телескопични товарачи на Bobcat е внимателно проектирана, за да ви даде тази увереност. Новата CAN BUS технология предлага ненадмината функционалност и плавен контрол, както и ефективна безопасност по време на работа. Рото телескопичните машини са решение 3 в 1 – машината може да се използва като телескопичен товарач, кран и вишка. За максимална производителност и мултифункционалност на машината в работния обект. Убедете се сами:
Изобретени в началото на 90-те години, ротационните телескопични товарачи разполагат с въртяща се купола и четири стабилизатора, които им позволяват да работят стабилно на място с пълен работен капацитет. Въртенето на купола на 360 ° позволява на машините да се справят с товари навсякъде в работната среда, без да е необходимо да се препозиционират. Това е идеалното решение в градски условия, където пространствата са тесни и маневрирането е ограничено.