Ново поколение Bobcat компактни багери!

Мини багери bobcat

Висока производителност с превъзходна стабилност

Тези 3 нови модела предлагат най-добрата в класа комбинация от висока производителност, отлична стабилност и плавна управляемост на работните функции.

Любов от пръв поглед

Здравият, динамичен дизайн и отличният завършен вид на машината ви привличат веднага. Този поразителен стил ще направи новата Bobcat R2-серия уникална и неустоима на пазара.

Създаден за оператора

Новите компактни багери идват с много модерни функции, като например:square red Автоматично обтягане на веригите (повишаване на ефективността на работата, спестяване на пари и време и удължаване на живота на веригите) square red Универсалност (до 5 хидравлични спомагателни линии, монтирани специално на рамото и A-SAC технология за персонализиране на приставката към машината) square red 7-инчов дисплей square red 360 ° видимост и още…   Новите модели и тяхното позициониране

Новата гама багери R-2 от серия 4-6т обхваща 3 модела – E50z, E55z и E60.

2020-10-14_10_01_15-2020-10-13_10_43_40-Launch_of_New_5-6t_Bobcat_Compact_Excavators_-_Opera.psd__1.png

E50z е стъпка за навлизане в новото семейство багери с 5 тона. Както подсказва името, това е модел с нулево изнасяне при завъртане.

E55z е машина с първокласен комфорт и производителност, с нулево изнасяне, предлагаща повече стабилност благодарение на двойните фланцови ролки и е с още по-голяма производителност от предшественика си.

E60 е водещият модел, с по-мощен двигател, по-голяма кабина и някои уникални характеристики.