Bobcat с нови съчленени товарачи!

сълчленени товарачи bobcat

Нови съчленени колесни товарачи (CWL)

Bobcat излиза на пазара с нови два модела: L65 и L85. Проектирани и произведени от Bobcat в Добрис, Чехия. Ориентир за пазарни лидери в този сегмент, нашите напълно нови компактни товарачи са насочени към селскостопански и строителни дейности, комунални услуги и поддръжка.

L23-L28.png

Нови малки съчленени товарачи (SAL)

Bobcat навлиза на пазара и с други нови два модела: L23 и L28. Проектирани и произведени от Bobcat в Бисмарк, САЩ. С новите SAL на Bobcat традиционните предимствакато висока производителност в компактен размер, гъвкавост и разнообразно приложение сега се допълват от намален земен натиск и увеличен капацитет на повдигане за машини с по-ниско тегло. Всичко това се предлага в удобен, лесен за управление пакет, който се транспортира лесно и с ремарке.

L65-L86.png

Малките съчленени товарачи на Bobcat работят с минимално триене със земята с използването на шарнирно съединение, което позволява на задните гуми да копират следата на предните гуми при завой. Освен това режимът, безобиден за настилката, ограничава и приплъзването на колелата. Това прави SAL идеални за озеленяване, леко строителство и проекти за поддръжка, където пространството е ограничено и е необходим по-лек контакт с земята.