Рекорден брой поръчани машини Bobcat в Чехия!

bobcat рекорд

Doosan Bobcat EMEA и дилърa на компанията за Чехия, Bobcat CZ Plc, обявиха още една рекордна поръчка от един и същ клиент – DEK Rental – с нова партида от 76 машини Bobcat.
DEK Rental получи 76 нови мини-багера Bobcat, покриващи експлоатационно тегло от 1,0 до 8,5 тона (а именно моделите E10z, E19, E35z, E50 и E85).
„След рекордната поръчка за миналата година за 68 мини-багера и товарача, тази нова доставка на още 76 машини се превръща в най-голямата еднократна поръчка, която Bobcat е записвал някога в Чехия.“ казва Дейвид Хубик, териториален мениджър за Чехия и Регион централна и източна Европа в Doosan Bobcat EMEA.
DEK Rental има богат опит с марката Bobcat – първо през 2017 г. компанията закупи 10 мини-багера Bobcat, след което две години по-късно добави още 51 багера и 30 мини товарача Bobcat. Вече се предлага под наем парк от 167 машини Bobcat в цветовете на DEK Rental, обслужващи клиенти от неговите 74 клона в цялата страна.

DEK Rental оценява високото качество на Bobcat.
„Машините Bobcat доказаха своето качество, издръжливост и надеждност“, казва Михал Свейкар, директор на DEK Rental. „Имаме няколко години опит с над сто машини Bobcat. Благодарение на мрежата си от 10 специализирани клона, дилърът Bobcat CZ покрива цялата страна изключително добре. Следователно услугата е не само висококачествена, но и бърза, което е от съществено значение както за нас, така и за крайните ни клиенти. „
Doosan Bobcat произвежда значителна част от продуктовата си гама в завода на компанията в Добриш – Чехия, където също се намират новите централи на компанията за Европа, Близкия изток и Африка.

В допълнение към новата централа и завода, Doosan Bobcat разполага с обширни центрове за обучение и иновации на същото място в Добриш. „Всичко, от разработването на продукти, производството, контрола и тестването на качеството до обслужването на клиентите и обучението за продуктите, се извършва на едно и също място. В резултат на това можем да гарантираме високото качество и надеждност на машините Bobcat, както и да предложим първокласна услуга. „добавя Дейвид Хубик.