Определяне на следващите 60 години на Bobcat – Бъдете част от него!

bobcat-бъдещето е сега

Oпределяне на следващите 60 години на Bobcat – Бъдете част от него!

Ние, от Bobcat сме фокусирани върху това да направим следващите 60 години още по-успешни от последните 60. Това се случва точно сега чрез въвеждането на нови продукти и технологии – и вие можете да бъдете част от него!

Нови продукти. Нова технология. Обновен дух.

2019 беше безпрецедентно успешна година за Bobcat – и искаме да ви благодарим за това! Но досегашния ни успех не означава задължително автоматичен успех и през следващите години.

Искате ли да видите какво следва от Bobcat? Е, отговорът е Бъдещето е сега!

Bobcat създава индустрията за компактно оборудване преди повече от 60 години. И сега ние я прераждаме наново! Напредъкът е неизбежен. Разликата между компаниите, които идват и си отиват, и тези, които издържат теста на времето, е способността им последователно да намират енергията да управляват тази промяна. Bobcat управлява тази промяна с увереност, която може да бъде спечелена само с десетилетия опит – наш и ваш!

Новият дух дава възможност на хората да постигнат повече

Успехът на Bobcat сe дължи както на нашите служители, така и на нашите дилъри. Новото ръководство на Bobcat, което започна през 2019 г., е напълно решено да направи и постигне повече от всякога. Чрез новите ни инвестиции – нашия щаб на EMEA в Добрис, Център за разпространение в Хале и Центъра за развойна дейност в Минеаполис – ще можем да поддържаме предимството си в технологиите, иновациите и обслужването на клиентите. Bobcat създава култура, чрез която можем непрекъснато да внедряваме иновации, които подпомагат нашите процеси, продукти и хора.

Лавина от нови продукти през 2020 г.

Bobcat е тук, за да води, а не да следва. Ето защо иновациите в продуктите са основният ни фокус и двигател по пътя към нашата визия – да бъдем лидерът в компактното оборудване.

И ние не просто говорим – ние го осигуряваме за да обслужваме по-добре нашите клиенти! Тези от вас, които са били с Bobcat от десетилетия, ще потвърдят, че в историята на Bobcat няма нито един конкурент, който може да се сравни с нашия темп на иновации и развитие.

Предоставяне на нови технологии, които са надеждни и работещи!

Иновациите не се отнасят само до новите продукти. Това е основният фактор, който движи възприеманата полезност на нашите решения и ни дава възможност да изненадаме нашите клиенти от гледна точка на това, което може да бъде постигнато.

Бъдещето е цифрово и свързано. Bobcat цели да бъде лидер на това пространство, като свързва хората и машините по нови и иновативни начини. Въвеждането на технологии ще помогне на нашите клиенти да работят по-ефективно, безопасно и по начини, които никога не са смятали за възможни. Някои от технологичните иновации, над които работим, включват:

• Радио дистанционно управление (стартирано ’19)

• Машинен дистанционен мониторинг и проследяване на IQ за клиенти (2021)

• Контрол на Bobcat Max (дистанционно управление на мобилен телефон) и избягване на обекти (2021)

• Включване и изключване на избрани функции дистанционно (2021)

• Електрификация (текущ)

• Автономна работа (TBD)

Бъдете част от #NEXTISNOW

Бъдещето не се интересува от нашите действия вчера. През последните 60 години ние поставихме основите на нашето бъдеще. Но има още много, което можем да постигнем заедно с вас – нашите партньори.

По-интелигентно. По-бързо. По-добре свързани. По-ефективни. Всичко, което планираме, разработваме и градим в Bobcat е за бъдещето, защото…Бъдещето е Сега!