Bobcat Товарачи отново спечели наградите на LCO и HRV

bobcat товарачи-награда

Bobcat машините спечелиха двете награди на lCO (най-ниски разходи за собственост) и HRV (най-висока запазена стойност) за 2020 година. Наградите се организират от EquipmentWatch, световен лидер в областта на данните, софтуера и новостите на тежката и компактна строителна индустрия.

Изключителни резултати за победи

arrow red Bobcat T590 е носител на lCO награда в категорията „Верижен товарач“ както през 2019 г., така и през 2020 г.

arrow red През 2018 г. наградата се присъжда на „Bobcat’ ‘s MT55.“ С тези победи, Bobcat се оказа доминиращата сила в тази категория през последните 3 години.

arrow red Bobcat S70 е носител на lCO награда в „Малък мини челен товарач“

arrow red Bobcat S70 е носител на наградата HRV за 2020 г. През 2019 г. наградата HRV се връчва на Bobcat MT55.

Коментирайки продължителния успех на Bobcat свързан с наградите на LCO и HRV, Джири Кармазин, продуктов мениджър на Doosan – Bobcat EMEA, заяви: „Ние сме горди, че печелим тези награди в последователни години. Те са свидетелство за изключителното качество и издръжливост на нашите машини и показват защо дори след повече от 60 години, гамата компактни товарачи на Bobcat продължава да бъде лидер на пазара. Награди като тези са част от мотивацията да продължим да подобряваме продуктите си и да създаваме нови иновации на пазара. По този начин сме уверени, че ще продължим отличното си представяне в престижните награди на LCO и HRV през следващите години.“

Наградите

По последни данни относно дългосрочните разходи за тежкото и компактно оборудване, наградите за LCO и HRV на EquipmentWatch са единственото отличие от този вид.

Номинациите на LCO са признати в 15 различни категории машини, които показват най-ниската стойност на собственост от пет години. Наградата HRV отива на модела (в рамките на съответния вид оборудване), който се предвижда да запази най-високия процент от първоначалната си стойност след 5-годишен период. Общата цена на собствеността е един от най-важните аспекти, които купувачите вземат предвид при закупуване на оборудване.