Bobcat Т870HF донесе златен медал и диплом от Международния технически панаир Пловдив

bobcat-диплома

Престижната награда беше присъдена на Мегатрон след преминаване през три етапа на оценяване.

Мегатрон получи златен медал и диплом за верижния мини челен товарач Bobcat T870HF, изложен на щанда на компанията на тазгодишното издание на Пловдивския панаир. Основните критерии за оценка на експонатите, участващи в конкурса бяха иновативността на продукта, приложението на нови материали и технологии, икономическата ефективност, ноу-хау, дизайн, безопасност, безвредност, екологичност и енергоефективност, гаранционен срок и сервизно обслужване.
Оценката на верижният челен товарач се извърши на 3 етапа. През първия етап експертите от работната група провериха документацията на машината. На втория етап посетиха щанда на Мегатрон и изслушаха подробна презентация от търговския мениджър на отдел „Строителна, горска и индустриална техника“ Емил Трифонов и продуктовия мениджър на Bobcat техника Ива Станоева. В третия етап председателят на работната група представя номинациите и Централната комисия гласува носителите на „Златен медал и диплом“. Финално Централната комисия обяви своето решение за награждаване.
Почетното отличие за иновация беше връчено на официална церемония на Димитър Димитров, Директор на направление „Строителна, горска и индустриална техника на Мегатрон от г-н Иван Соколов, Главен директор на Международния панаир.
T870HF е мини челен верижен товарач с последно поколение двигатели с вътрешно горене, разработени специално за Bobcat машините – двигатели Bobcat D34. Машината е с най-голям капацитет в своя клас както на хидравликата, така и на товара на повдигане и преобръщане. В T870HF окачването е торсионно, което позволява и дава изключителен комфорт и прецизност при движение на машината. T870HF разполага с хидравличен поток близо 140 л/мин, което прави възможна работата с най-тежките прикачни устройства като горски мулчер, роторен каналокопател, дробилка за клони, фреза за асфалт и др. Тази възможност за използване на голям набор от прикачни устройства, включително най-тежките, го прави предпочитан избор пред конкурентните машини в класа си.