Ново прикачно устройство от Bobcat – водоструйка

bobcat водоструйка

Имаме удоволствието да ви информираме, че Bobcat разшири продуктовата си гама за пътна поддръжка с новото работно устройство водоструйка за мини челни товарачи и мини верижни товарачи.

Ползите от водоструйката Bobcat

Водоструйката на Bobcat е предназначена за пръскане на вода с високо налягане по пътища или всякаква вид повърхност. Работното устройство превръща хидравличната мощност на машината в налягане на водата без загуба на енергия. Много от предимствата на работното устройство са:
arrow red Лесно за използване и поддръжка – опростеният дизайн на водоструйката е ключът към лесната употреба и поддръжка, което означава повече работни часове;
arrow red  Комфорт и производителност – работното устройство е проектирано, така, че с високото налягане на водата да почиства дълбоко улиците и да оставя повърхностите без прах, спестявайки време и труд;
arrow red  Лесен транспорт – много по-лек и по-компактен от другите машини за улично миене;
arrow red  Почистване директно от кабината или допълнително с ръчен пистолет с високо налягане за оптимална работа.

Характеристики на продукта

arrow red Лесно свързване и започване на работа за пълно спокойствие;
arrow red Компактен дизайн за максимална ефективност и лесен транспорт;
arrow red Хидравлично регулируема предна пръскачка, за да се адаптира към всички условия на улицата;
arrow red  HPW (помпа за високо налягане) – без въртящи се части прави машината устойчива и лесна за поддръжка;
arrow red  Миещ пистолет и 20-метрова макара с маркуч – лесно се превключва от преден пулверизатор към миене с пистолет, което дава възможност за ефективно почистване на входове, ъгли, статуи, машини, автомобили, пейки, знаци и всякакви тесни пространства.

Употреба

arrow red Пътна поддръжка и строителство – почистването на улици и улични знаци никога не е било толкова лесно и ефективно;
arrow red Обществени места: лесно и прецизно почистване на паркове и централни улици;
arrow red  Дезинфекция: Дезинфекцията за Covid-19 или всякакъв вид санитарно почистване (според законите на страната) може да бъде постигната с новата водоструйка;
arrow red Поддръжка на железопътни пътища, мостове, тунели – навсякъде, където специализирани машини не могат да влязат или където работата трябва да се извърши механично – това устройство е най-добрият начин за почистване. Искате ли да почистите и вашата техника? Сега е лесно! Допълнителни и страхотни резултати могат да бъдат постигнати при почистване на фасади и покриви (мъх, лишеи и др.)!
arrow red Земеделието – почистването на навеси за животни е най-добрият пример за хигиена на животните, който е лесно постижим с решението на Bobcat. Птицефермите са само един пример….
Съвместим е с всички мини товарачи и колесни с изключение на MT55 и S70.

KC19 – Водоструйка под налягане 250S: 270-литров резервоар за вода;
KC19 – Водоструйка под налягане 250M: 540-литров резервоар за вода;
KC19 – Водоструйка под налягане 250L: 810-литров резервоар за вода.

Свържете се с наш търговски специалист за вашия регион тук, за да получите оферта за новото прикачно устройство от Bobcat – водосструйка.