Bobcat спечели две Equipment Watch 2021 Highest Retained Value (HRV)

товарачи bobcat-награда

Bobcat спечели две Equipment Watch 2021 Highest Retained Value (HRV) за мини верижни товарачи (модел T770) и мини колесни товарачи (модел S590).

За шеста поредна година Bobcat печели наградата EquipmentWatch HRV. Това са единствените награди в индустрията, в които се използват безпристрастни данни от трети страни, за да се идентифицира оборудване, което се очаква да поддържа най-добре стойността си през следващите пет години.

Джари Физер, директор на продуктовата линия на Doosan Bobcat EMEA, заяви: „За нас е чест, че нашето водещо в индустрията оборудване с наследството си от над 60 години отново е признато за невероятната си издръжливост и надеждност, предоставяйки на собствениците несравнима производителност и икономичност. Ние сме щастливи да спечелим наградите в две различни категории – те са доказателство за нашия ангажимент към клиентите и признание за значителното работно време и стойността, която собствениците получават от надеждното оборудване на Bobcat. Гамата компактни товарачи Bobcat продължава да бъде лидер на пазара – след като притежавате машина Bobcat, няма причина да правите промяна.“

Наградите на EquipmentWatch се основават на обширен анализ на записи от данни, който определя остатъчните стойности, изчислени съгласно стандартите за амортизация на пазара. Победителите в наградите HRV представляват категории от продуктови класове в рамките на типовете оборудване, за които се очаква да запазят най-висок процент от първоначалната си стойност след петгодишен период. Използвайки справедливите пазарни и принудителни ликвидационни стойности, съдържащи се в продукта EquipmentWatch Values, анализаторите изследват амортизация за повече от 12 години на повече от 12000 модела със стойности до 30 моделни години. Използвайки собствен алгоритъм, EquipmentWatch е в състояние да предвиди остатъчни стойности до 84 месеца в бъдеще.Категории награди

Наградите EquipmentWatch HRV Awards обхващат 30 категории в строителна, асансьорна/достъпна и селскостопанска техника. Категориите включват най-популярните видове оборудване въз основа на наблюдаваната годишна активност на пазара.

Научете повече за моделите: S590 и T770