ДО 25% ОТСТЪПКА НА МИНИ БАГЕРИ BOBCAT


Мини багери в най-лекия клас - превземете тесните обекти


Днес Bobcat произвежда 18 модела мини багери. В основната част на гамата са трите най-леки машини от 1-тонния клас, въведен от компанията през 2008 г. Тук клиентите имат избор от мини багер с конвенционална надстройка или ZHS (багерът не излиза от габаритите на веригите си при въртене), както и задвижване с дизелов двигател или на електричество - с тягова батерия и електромотор. Тези мини багери могат да преминават през стандартни врати, благодарение на ходовата част и греблото, които могат да се свиват от 110 (100) см на 71 см и съответно да се разширяват.

E19 багер 1

В следващия клас - от 1,7 т до 2 т, Bobcat произвежда четири мини багера: два с конвенционална противотежест и два с надстройка ZHS. Мегатрон поддържа на склад в този клас машини с разнообразни конфигурации – както базови, така и машини с по-високо ниво на оборудване, включващо завъртане на стрелата и управление на допълнителния хидравличен кръг чрез бутони върху джойстика за по-голям комфорт и удобство, автоматично превключване на скоростта на придвижване на мини багера (бърза-бавна) за по-голяма теглителна сила и маневреност, дълго рамо и тн. Единствено при Bobcat в този клас машините са стандартно оборудвани с подготовка за хидравличен палец и джойстици с двойна крива – за висока прецизност при началния ход, и върхова мощност при високия диапазон.

В този клас от съществено значение е стабилността на машината. Ето защо модела Е19 е проектиран с нисък център на тежестта, а силата на копаене е сред най-високите в класа си. Стандартно Bobcat E19 копае до 2,4м и сила на копаене 10,3kN, а с дълго рамо – до 2,55м.

МИНИ БАГЕРИ ОТ 2 Т ДО 4 Т - ИЗПЪЛНЕТЕ ВСИЧКИ ЗАДАЧИ


В един от най-популярните класове Bobcat предлага пет модела мини багери - три с конвенционална и два модела с надстройка ZHS. Те осигуряват най-добро съчетание на голяма сила на копаене, върхова стабилност, леко управление и по-малка транспортна маса за лесно превозване. Новите им кабини предлагат повече пространство за оператора, премиум интериор, по-големи прозорци с по-тесни колони за отлична видимост и по-широка врата с нови ергономични ръкохватки за по-лесно качване и слизане от мини багера.

E35z багер бг

Новите джойстици изискват минимален натиск и допълнително улесняват управляемостта и плавната работа с мини багера. На разположение на оператора са до пет независими допълнителни хидравлични кръга и новата патентована уникална система A-SAC (опция) - джойстици с конфигурируеми бутони и превключватели. A-SAC позволява избиране или промяна на схемата на управление на допълнителните хидравлични линии на мини багера за работа с най-съвременния прикачен инвентар по най-удобния начин. Предвидени са по-дълги рамена (опция) за по-голям работен обсег.

Дизеловите двигатели на тези мини багери са доказани, надеждни и икономични агрегати с механично управление на впръскването, отговарящи на най-съвременните норми на ЕС. Новата конструкция на греблото осигурява по-голяма здравина и подобрено самопочистване, а за по-голяма сигурност при транспортиране на мини багерите са предвидени 4 допълнителни точки за привързване. Мини багерите с работна маса 3,5 т могат да се поръчат с автоматична система за хидравлично изпъване на веригите, което е уникална функция в този клас. Отново – и в този клас Мегатрон разполага с машини на склад от конвенционалния модел E34 и този с нулево изнасяне – E35z с различни нива на оборудване – базови конфигурации, стандартни и премиум машини с 4 хидравлични кръга и възможност за лесна и бърза инсталация на тилт ротатор с грайфер, който да се командва не от допълнителен джойстик, а от този на машината – прецизно и интуитивно.

МИНИ БАГЕРИ ОТ 4 Т ДО 10 Т - НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ВИ СПРЕ


В този сегмент Bobcat произвежда общо шест модела, един от които е колесен. Това са най-съвременни мини багери с конвенционални и ZHS-надстройки, отличаващи се с най-модерни технологии и системи:

● Джойстици с конфигурируеми бутони и възможност за собствени настройки на допълнителните хидравлични кръгове (A-SAC);
● Най-ново поколение главен хидравличен разпределител;
● Система за автоматично изпъване на веригите (ATTS);
● Върхова видимост и комфорт в кабината;
● Изключителна работна стабилност на мини багера на 360°.


E55z багер бг

Тези мини багери могат да се оборудват с до пет допълнителни хидравлични линии и технология A-SAC (опция), което ще даде на оператора голям избор от възможности за настройки за работа с всеки възможен прикачен инвентар. Автоматичната система за изпъване на веригите ATTS (опция) използва налягане от хидравликата на мини багера и осигурява правилно изпъване по всяко време за съобразяване с работните условия на обекта, пестене на време и удължаване живота на веригите и компонентите на ходовата част на мини багера.

Кабините на мини багерите Bobcat в този клас са изключително широки и комфортни и с много отделения за лични вещи. Седалката е наистина удобна и може да се поръча с отопление и подглавник за максимален комфорт. Панелът с 5-инчов дисплей е стандартен, но мини багерът може да се достави с 7-инчов тъчскрийн дисплей с вградено радио и камера за зоната зад машината (опция). Отличната видимост се осигурява от широките прозорци, чистачки с режим на прекъсване, подгрев на задното стъкло и LED-светлини.
Най-популярни в този клас са компактните, но изключително производителни модели с нулево изнасяне – Bobcat E50z и Bobcat E55z. На разположение в базите на Мегатрон за тест отново са 3 нива на конфигурации.
Флагмана в класа е конвенционалния модел Е60 – наличен за тест в премиум версия с конфицурация с дълго рамо, климатик, допълнителни хидравлични линии и лед светлини.

Всички мини багери Bobcat се предлагат с 3 години гаранция и възможност за безлихвен лизинг в период от 3 години.

megatron kratak nomer black 5566 small