Нашите доволни клиенти Тримих ООД: „След многобройни проучвания се спряхме на Мегатрон заради съотношението качество-цена, гаранцията и сервиза“

Мегатрон Тримих

Срещаме се с нашите дългогодишни клиенти Тримих ООД от Русе, които притежават мини багер Е26 и мини товарач Bobcat S530.

 

Здравейте. Бихте ли ни разказали малко повече за компанията, която представлявате и нейната основна дейност?

Ние сме фирма Тримих ООД. Основната ни дейност е производство на бетонови изделия. В работата си постоянно се стремим да се развиваме, затова ни трябва подходяща техника на високо ниво.
Фирмата ни се занимава с производство на бетонови елементи за огради, оградни блокове, тротоарни и паркинг плочки, коминни тела, облицовки, шапки на комини, капаци за огради, железобетонни пръстени за шахти, септични ями, улеи за отводняване на пътища и къщи, бордюри и още много други бетонни изделия. Искаме да задоволим потребностите на всеки клиент.
Как точно се спряхте на Мегатрон ЕАД като доставчик и как избрахте Bobcat и конкретния модел техника, която закупихте?
Освен че произвеждаме бeтоновите изделия, предлагаме като услуга и монтажът им при крайния клиент. За целта наемахме техника и фирми, които не винаги се справяха така както искахме ние… Така през 2017 решихме да закупим мини багер. Спряхме се на машина около 2,5 тона. Сравнявахме оферти от почти всички вносители на българския пазар… И така, след многобройни проучвания, се спряхме на Мегатрон заради съотношението качество-цена, гаранцията и сервиза, които предлагате.

Какви прикачни устройства ползвате?

Мини багерът ни разполага с 3 бр кофи плюс планираща за терени под ъгъл и свредел, а мини товарачът ни има комбинирана кофа, вилици, бетон-миксер. За всяка дейност си имаме прикачни устройства.

Вече имахте ли досег със сервизните ни специалисти? Доволни ли сте от обслужването, съдействието и информацията, които са ви предоставили?

Много сме доволни. Обслужванията на машините ни се извършват бързо, качествено и коректно. Мобилните ви екипи са винаги много отзивчиви. Сервизът е от изключително значение за всяка компания, защото ден забавяне означава загуби за нас.

Бихте ли ни препоръчал за доставчик на Ваши познати, които се колебаят в избора си?

Ние сме с много хубави впечатления както от машините, така и от отношението на служителите на Мегатрон. Препоръчваме ви горещо на всичките, които търсят качествена техника и обслужване на ниво!