Отвори врати нов търговско-сервизен комплекс на Мегатрон до Бургас

Мегатрон Българово

Нов търговско-сервизен комплекс на „Мегатрон“ отвори врати край Бургас. Центърът е изграден в Технологичния парк на гр. Българово и включва модерен шоурум, офиси, конферентна зала, голям склад за части и сервизно помещение за извършване на ремонти. Стотици клиенти и партньори бяха първите посетители на новата база, разположена върху парцел от 15 000 кв.м. и включва 2000 кв.м. разгъната застроена площ.

Мегатрон е лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. Фирмата е официален представител в България и обслужва собствениците на машини от световни производители, като John Deere, KUHN, Doosan Infracore Construction Equipment, Bobcat. Компанията има 21-годишна история, разполага с 11 представителства и над 220 служители в цялата страна.

Това е 11-то представителство на „Мегатрон“ в България, оборудвано по най-високите световни технологични стандарти. В него работят още 15 служители, които скоро ще станат 25, а инвестицията надхвърля 2.5 млн. евро.

„Основното направление на фокус за компанията ни са системите за интелигентно земеделие, мониторинг на машините, контрол, превенции на проблеми, високотехнологични решения за анализ на полето и коригиращи програми. Телематика и комуникация от дилърски центрове и предписания за фермерите, за да реагираме проактивно, с една цел – ефективност на машините, високи резултати за фермерите и оптимизация на разходите. Ние сме пионери и нашите клиенти вярват в това бъдеще“ , сподели Ифтах Шахам – Изпълнителен директор на „Мегатрон“ ЕАД.

Новата търговско-сервизна база бе официално открита от зам.-кмета на Бургас г-н Красимир Стойчев и кмета на гр. Българово г-н Йордан Йорданов, който със своя ентусиазъм разви индустриалната зона в Технологичния парк.

„Имаме идеи за развитието на компанията, искаме да задържим пазарния си дял от 25%. Изграждането на една база продължава около 6 месеца, но най-важният ни потенциал са хората, екипа ни, професионалистите. Сградата е финалът на началото в нашата работа“, каза при откриването Стефан Христов – Генерален директор земеделска, голф и градинска техника на „Мегатрон“ ЕАД.

„На Балканите ние разработваме и представяме легендарни брандове в строителната техника. Тези машини са част от икономическото развитие на региона и успеха на модерната инфраструктура“, подчерта Димитър Димитров – Директор индустриална, строителна и горска техника, Мегатрон ЕАД.

На откриването присъстваха още регионалният мениджър на John Deere за България, Румъния и Словения Силвия Андрес (Silvia Andres), на KUHN за България Мариус Винтер (Marius Winter), Дайвид Хубик (David Hubik) – регионален мениджър на Bobcat за Източна Европа и Йохан Рийт (Jochen Rieth) – Маркетинг и продуктов мениджър John Deere Forestry.