Лека техника


Новата продуктова гама ще се състои от 7 продуктови линии и 37 модела, включващи модерни технологии, които позволяват максимална производителност, като същевременно предлагат комфорт, безопасност и простотата на използване

Когато погледнем работните места в строителството, пътната поддръжка, озеленяването и дори рециклирането, винаги можем да намерим използвано леко оборудване за уплътняване. С тези нови продукти Bobcat отново доказва, че производителността, ергономичността и качеството са неизменна част от портфолиото им. Машините за уплътняване са много гъвкави, нашето предложение варира между трамбовки от 29 килограма до тандемни ролки до 3 тона.

Вибрационни трамбовки

Следва да добавим 6 модела трамбовки към портфолиото си, предназначени за малки уплътнителни работи. Те са идеалният партньор за уплътняване на изкопи, дренажи или тръбопроводи, а благодарение на компактните си размери често се използват и за пътно строителство или озеленяване. Мощността и надеждността описват тези трамбовки, компактните им размери не означават компромис с тяхната изходна мощност.

трамбовки

Виброплочи - преден ход

Идеални за справяне с работни места в тесни зони. Те са най-малките от нашите плочи на разположение с широка гама от опции, позволяващи бърза смяна на работната площадка или приложението. Ще можете да избирате измежду 6 модела с преден ход

виброплочи

Реверсивни виброплочи

Технологията с два вала на реверсивни плочи не само позволява промяна на посоката, но също така води до двойно тегло и по-добра сила на уплътняване. Хидростатичното управление на волана гарантира лекота на работа и бърза промяна в посоката на уплътняване. Представяме общо 12 модела, 4 с бензин и 8 с дизелов двигател- тези плочи могат лесно да уплътняват всички наземни материали.

виброплочи

Хидростатични плочи

Подходящ за всички тежки уплътнителни работи в строителството и пътното строителство. Хидростатичните плочи имат патентована тройна система за възбуждане на вала, която създава по-последователно задвижване, дори на наситени или мокри повърхности и им дава невиждана досега способност за катерене. В нашата гама 'лека техника' ще има 4 модела.

хидростатични плочи

Ръчноводими двубандажни валяци

По-тежката част на този диапазон за уплътняване е представен от два барабана. Тези напълно хидравлични машини са оборудвани с двойни амплитудни настройки, позволяващи да се превключва между уплътняване на почвата и асфалта за секунди. И двата модела се предлагат с двойни барабани за максимално уплътняване.

Ръчноводими двубандажни валяци

Траншейни валяци

Нашите два модела ролкови траншеи, съчленени и буксуващи, се намират главно на работни места за уплътняване на траншеи или уплътняване в труднодостъпни или опасни зони. Те могат да се използват за изграждане на тръбопроводи, електрически и други кабелни инсталации, търговски или индустриални разработки и дори сметища.

Траншейни валяци

Тандемен вибрационен валяк

Тандемните валяци присъстват най-вече в малки до средни търговски обекти за строителство и пътища.

Bobcat се стреми да предложи гама от пет съчленени тандемни ролки, а първите два модела ще бъдат на разположение през март 2021 г. - ATR23 и ATR26 с тегло съответно 2,3 и 2,6 тона. Останалите три модела от 1,2 тона ще бъдат пуснати през лятото на 2021 година.

Тандемен вибрационен валяк


Видео: