Новата продуктова гама за паркова и градинска техника на Bobcat


Новата продуктова гама за паркова и градинска техника на Bobcat, бе представена пред Асоциацията на професионалните озеленители в България.

На общо събрание, което беше организирано от Асоциацията на професионалните озеленители в България в гр. Пловдив бе представена новата гама продукти за паркова и градинската техника на Bobcat. На срещата присъстваха над 30 члена на асоциацията, както и председателя на „Асоциацията на производителите на декоративни растения в България“.

Пред участниците на събитието, продуктовия мениджър за паркова и градинска техника на Bobcat – Слави Манолов представи над 25 нови модела машини разделени в няколко категории, като:

kompaktni traktori bobcat

Компактни трактори

Bobcat предлага широка гама от субкомпактни и компактни трактори с модели, различаващи се по размер, конски сили и тип трансмисия, с опции за открит покрив (ROPS) или кабина.

kosachki bobcat

Косачки с нулев радиус на завиване

Косачките Bobcat покриват нуждите на всеки бизнес, занимаващ се с озеленяване, с модели с нулев радиус на завиване, проектирани да осигурят косене с най-високо качество за по-кратко време.

mini sachleneni tovarachi bobcat

Мини съчленени товарачи

Мини съчленените товарачи могат да се справят с множество големи предизвикателства в малки пространства - като същевременно минимизират нарушаването на земната настилка.

mini verizhni tovarachi bobcat

Мини верижни товарачи

Със стандартна широчина от само 904 мм (с опция да се увеличи до 1045 мм с по-широки вериги за по-голяма стабилност и по-ниско налягане върху почвата).


Също така, бяха представени и машините за професионално оборудване 'Ryan' за поддръжка на тревни площи, което оборудване вече е неизменима част от портфолиото на Bobcat. Цялостната философия на Bobcat е да превръща една машина в многофункционална такава, благодарение на многообразието от работни устройства, с които разполага компанията. В новата продуктова гама „паркова и градинска техника“ това не се е променило - могат да се използват над 30 различни работни устройва, като мотофреза, каналокопател, гребло, снегорин и много други