Portable Power


Portable Power


Благодарение на гамата от компресори и генератори, използващи най-новите технологии и ефективни, надеждни компоненти, преносимото захранване ви гарантира, че можете да създадете самостоятелна работна площадка навсякъде и по всяко време.


20231128 bobcat emea small generators pg20

Генератори

Генераторите Bobcat предлагат ефективни и адаптивни решения за захранване. Благодарение на иновативния дизайн и използването на доказани компоненти тези генератори се отличават с нисък шум, намален разход на гориво и удължена автономност в предизвикателни условия. Възможностите за персонализиране гарантират перфектно приспособяване към различните нужди. От прекъсвания на електрозахранването и извънредни ситуации до спортни събития и музикални фестивали - генераторите Bobcat са водещи в областта на производителността и персонализирането.
20231128 bobcat emea medium compressors pg20 studio 1 1 1

Въздушни компресори

Разгледайте богатата гама въздушни компресори на Bobcat, проектирани да отговарят на разнообразни нужди. Независимо дали търсите нещо компактно, което ще се справи отлично с леки задачи, или по-големи машини, които да се справят с тежки проекти, Bobcat ви предлага подходящото оборудване. Нашите компресори са проектирани така, че да осигуряват върхова производителност в широк спектър от среди и приложения, като ви гарантират, че разполагате с инструментите, от които се нуждаете, за да свършите работата си както трябва.