Комплект за дистанционно управление

комплект дистанционно управление

Приложение: Строителство; Разрушаване; Отпадъци, Рециклиране; Други

Закачаш и управляваш
Това лесно преносимо, индустриално решение за дистанционно управление може да се монтира и демонтира на всяка машина в рамките на минути.

Видимост и комуникация
Възможността за дистанционно управление на машината извън кабината осигурява напълно ново изживяване за оператора. С директната видимост на вашата задача, работата е лесна и забавна с много гъвкавост благодарение на нашата широка гама от приставки. Дистанционното управление също така предоставя безценната способност да говорите лице в лице с колеги, докато вербално или невербално взаимодействате с обкръжението си.

Комфорт и производителност
Дистанционното управление отдалечава оператора от прах, шум, вибрации или опасни работни места, които изискват специални предпазни мерки. Работата може да се извърши по-бързо с по-висока прецизност, а в някои приложения да се намали количеството работна сила, необходимо на работната площадка.

управление bobcat

Строителство, разрушаване
В среда за разрушаване с лошо качество на въздуха и разсейващ шум, системата за дистанционно управление ви дава възможност да вършите работата си от разстояние, където няма мръсотия, прах и шум. За строителни работи, които изискват двама души, това решение може да намали разходите за труд, тъй като един оператор може да свърши работата, като има видимост към прикачения елемент от външната страна на кабината.


Корабостроителници
Отдалечаването на оператора от превозвача в корабостроителници с ограничено пространство, потенциални химикали и други замърсители във въздуха, има големи ползи за здравето. Работата може да се свърши по-лесно, като същевременно видимостта за управление на тесни пространства в контейнери е по-добра.


Отпадъци и рециклиране
С решението за дистанционно управление всеки може да борави с опасни или токсични материали от безопасно разстояние, намалявайки риска до минимум.


Други приложения
С решението за дистанционно управление можете да работите по всички опасни места, но също така и ако имате нужда от повече видимост.

ОписаниеПарт
номер
Верижни товарачиКолесни товарачи
Дистанционно управление7340906T110, T450, T590/H, T650/H, T770/H, T870/S100, S450, S510, S530/H, S550/H, S570/H, S590/H, S630/H, S650/H, S770/H, S850/H, A770/H
  • Специална парола за всеки комплект за дистанционно управление
  • Двупосочна комуникация – 3,5-инчов трансфлективен цветен LCD дисплей с подсветка, съобщаващ цялата важна информация за носителя (състояние на горивото и маслото, предупреждения и др.)
  • Управление на скоростта за по-лесна работа в определени приложения (изкопаване, обработка и др.)
  • Предавател, оборудван с бутон E-stop и контрол на накланяне за максимална безопасност
  • Доставя се с две сменяеми батерии (дълъг 20 часа живот на батерията)