Водоструйка

водоструйка

Приложение: Пътна поддръжка; Строителство; Почивстване; Дезинфекция

Bobcat пусна ново приспособление за миене под налягане за товарачи Bobcat, което се присъедини към семейството на Bobcat от над 100 различни вида оригинални прикачни устройства. Bobcat е първият производител в света, който предлага на пазара този тип приспособление за мини-колесни, компактни верижни и всички колесни товарачи.

Проектиран да пръска вода с високо налягане по градски улици, пътища или всякакви други подходящи повърхности, plug & play (прикачаш и работиш) дизайнът на новото приспособление за миене под налягане осигурява пълно спокойствие. Това гарантира, че е бързо и лесно да го свържете към товарача Bobcat, което позволява на оператора да започне работа с новото прикачено устройство незабавно.

Компактните размери на новата приставка гарантират максимална ефективност и опростяват транспортните изисквания, а предната пръскачка е регулируема, за да се адаптира лесно към всички видове работа.

Има три различни модела приспособления за миене под налягане – 250S, 250M и 250L – за да отговарят на различни товарачи Bobcat и да отговарят на специфичните изисквания на многото различни приложения за закрепване, които включват:

square red Пътни работи и строителство
square red Дезинфекция за защита срещу Covid-19 или всякакъв друг вид дезинфекция
square red Почистване на паркове и градски улици
square red Поддържане на железопътни линии, мостове и тунели
square red Почистване на навеси за животни или птици
square red Почистване на много видове машини

Галерия: