Мини багери R-серия

мини-багер р-серия

Не всички мини багери са еднакви.
Ако се нуждаете от доказана производителност, повече опции за комфорт и по-добър дизайн, за да увеличите максимално времето за работа, има революционна нова серия от машини Bobcat® – Tова си заслужава да се види! Компактните багери от серията R имат смел нов външен вид, който се отличава и загатва за повишената производителност, ефикасност и комфорта под повърхността. С до 15% увеличена видимост, мини багерите от R серията дават съвсем ново значение на израза „Работно място с изглед“.

багери


Новата R серия мини багери на Bobcat – звезда от корицата на сп. Earthmovers Публикуваме част от Ревю на Ник Дрю (Nick Drew), журналист за специализираното издание Earthmovers и създател на блога Digger Man Blog във връзка с представянето на последното поколение минибагери на Bobcat R серия: „С новия си динамичен външен вид, подобрения в представянето, възможност за управление и стабилност, чудесна кабина и няколко невероятни дизайнерски подобрения, новата R серия мини багери на Bobcat определено си заслужава вниманието“.

След близо 5 години разработки и изследвания, Bobcat пусна на пазара ново поколение мини багери. Това е новата серия R, предназначена за европейските пазари, чиито модели Е26, Е27z и Е27 са произведени в Добриш, Чехия. По-големите Е34 и Е35z пък са произведени в Bobcat Северна Дакота и имат за цел да заменят стария Е32. И двата се предлагат с опция за климатизация, както и хидравлична система, при която няма нужда от гресиране на ръка.

mini bager bobcat

Новият модел на мини багера Е26 е първият, който се отличaва с иновативен дизайн. Стрелата му е с вграден цилиндър (CIB технология). Самата стрела е с нова форма като целта на тези промени е да се избегнат инциденти и повреди. Подобно на толкова много велики идеи, това вграждане изглежда като проста концепция и напомня за това как багер-товарачите са били създадени в миналото. За момента CIB технологията се предлага само при този модел, но се планира въвеждане и при останалите модели от серията.

mini bageri harakteristiki

Според създадетелите му от Bobcat, самата стрела има обновена геометрия, както и тилт, и функция за отместване, които да спомогнат за предотвратяване щетите по кабината или по нейния покрив, когато минибагера се ползва със стандартни кофи на производителя.
Ник Дрю коментира още: „Когато седях в кабината, не усетих дискомфорт, както понякога сe случва да се чувстваш странно, качен отгоре на машината. Напротив, все едно кабината беше изградена около оператора. Интериорът е изключително качествен
и създава едно „немско“ усещане. Като завъртях машината около оста й, останах приятно изненадан от качеството на хидравликата. Също така, докато работих с дозерното гребло, установих с изненада че то е с подобрен механизъм на почистване.“