RYAN Turf Renovation Equipment преминава към марката Bobcat


75-годишната традиция продължава

Оборудването RYAN се присъедини към портфолиото на Bobcat през 2020 г. след придобиването на косачките BOB-CAT и марките Steiner и RYAN от Schiller Grounds Care.
RYAN произвежда надеждно оборудване за обновяване на тревни площи вече повече от 75 години и разполага с уникална продуктова гама, включваща аератори, косачки за трева, резачки, тороразпръсквачи и други специализирани продукти, които обслужват професионалисти в областта на озеленяването и грижите за земята в различни индустрии, включително голф, спортни тревни площи, озеленяване и отдаване под наем.

Оптимизиране на подхода за брандиране


След успеха на компанията в новите продуктови линии, като косачки, компактни трактори и оборудване за поддръжка на терени, Bobcat оптимизира подхода си към брандирането, за да засили цялостния капитал на марката, пазарната разпознаваемост и запомнянето от потребителите на всички предлагани продукти. Преходът има за цел да създаде цялостно изживяване за клиентите и да разшири обхвата на дейността на фирмата, като направи марката по-достъпна за повече клиенти на повече места.

'Bobcat е разпознаваемо име от десетилетия - известно със своята издръжливост и гъвкавост. Горди сме, че разширяваме марката до нови продуктови категории, за да можем да дадем възможност на още повече хора да постигнат повече', каза Скот Парк, главен изпълнителен директор на Doosan Bobcat.
По-рано тази година Doosan Bobcat обяви, че марките Doosan Industrial Vehicle и Doosan Portable Power ще преминат към продуктовото портфолио на Bobcat в Европа, Близкия изток, Африка и приложимите пазари по света през 2024 г.

'Марката Bobcat отбеляза значителен растеж през последните години и ние отчитаме потенциала за разширяване на марката по смел и иновативен начин чрез въвеждането й в нови продуктови категории и увеличаване на техния потенциал под един покрив', каза Джеонгвон Парк, вицепрезидент маркетинг и развитие на каналите в Bobcat EMEA.
С тази обновена идентичност продуктите RYAN ще претърпят промени в дизайна и естетиката в съответствие с настоящата марка Bobcat. Оборудването за поддръжка на тревни площи се произвежда в производствената база на Doosan Bobcat в Джонсън Крийк (Уисконсин, САЩ) и ще продължи да се произвежда там след промяната на марката.
Оборудването RYAN с марката Bobcat, заедно с новобрандираните машини за обработка на материали и преносима техника, се очаква да бъдат достъпни за закупуване от клиентите чрез широката, глобална дилърска мрежа на Doosan Bobcat през 2024 г.

Галерия: